Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Ez csak egy képregén...
· Nem volt rossz de sa...
· Elég gyermeteg sztor...
· Elég csalódott vagyo...
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [70]
· Összetett szavak [34]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Szombati Szórakozás - Az Idő-Vonal kvíz
Szombati Szórakozás
Alig több, mint egy hete ért véget az "Az Idő-vonal: Út egy jobb jövő felé" című történet, így még annyira friss, hogy könnyedén vissza tudtok emlékezni a dolgokra. Egy kikötés azonban van: nem utazhattok vissza időben, hogy újra végignézzétek az eseményeket. :P

Kíváncsian várjuk az eredményeiteket a poszt alatt, és jó szórakozást kívánok! :)
Matt

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 172 megnyitás
Harry Potter hét - Lépj be az Abszol-útra!
Szombati Szórakozás
Minden boszorkánynak és varázslónak rendelkeznie kell egy varázspálcával, mielőtt átlépné a Roxfort kapuját, és hol máshol juthatna könnyebben hozzá, mint Mr. Ollivander boltjában? A pálca választja a varázslót, de vajon melyik pálca lesz, amely úgy dönt, érdemes vagy a szolgálatára?

Picture
Thea

 


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 159 megnyitás
Harry Potter hét - Üdvözlet a Roxfortban!
Szombati Szórakozás
Miután mindenki beszerezte a szükséges fiolákat az Abszol-úton, és rátalált pálcájára Mr. Ollivander boltjában, nincs más hátra, mint fájó búcsút vegyünk tőletek, amint a Roxfort expressz elhagyja a 9 3/4-ik vágányt. Bízunk benne, eseményünk védnöke, Dumbledore professzor képes lesz megóvni titeket a rátok leselkedő veszélyektől! Aztán el ne csapjátok a gyomrotokat csokibékával vagy Bogoly Berti féle Mindenízű drazséval! Indulhat az utazás?

Picture

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 173 megnyitás
Harry Potter hét - Rémszítően Agyfacsaró Varázstani Szigorlat
Szombati Szórakozás

Minden bizonnyal alig vártátok már, hogy tudásotokról számot adhassatok egy izzasztó és sorsfordító teszt segítségével, így lerántjuk a láthatatlanná tévő köpenyt a vizsgakérdésekről, és elrebegünk néhány fohászt sikeretek érdekében. A tét nem kevesebb, mint kideríteni, milyen pályára vagy alkalmas tudásod alapján - nem utolsó sorban pedig megnyerni a házikupát! Az óra már ketyeg, izzítsd be agyad, most mutasd meg, mire vagy képes!

 

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 174 megnyitás
Szombati Szórakozás - Krimi játék
Szombati Szórakozás
A mai nap során egy kis nyomozásra invitállak benneteket - ugyanis noha közeleg a karácsony, ennek ellenére (vagy tán épp ezért?) a bűnözők nem pihenéssel, girlandaggatással és csizmapucolással töltik az időt. Súlyos bűncselekmény történt, és Neked, mint az ügy vezető nyomozójának minél hamarabb meg kell oldanod, hogy még az ünnepek előtt rács mögé juttasd az elkövetőt és bezsebelhesd a karácsonyi prémiumot. Azonban lehetséges, hogy mindez nem fog olyan könnyen menni... ugyanis az ügy az apró információfoszlányok áramlásával egyre bonyolultabbnak tűnik... Katints tovább, és tedd magad próbára gyilkossági nyomozóként! ;)
Carmilla

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 159 megnyitás
Szombati Szórakozás - Karácsonyi STO 2014 kvíz
Szombati Szórakozás
Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő, és már két éves lett az első Sims Tales Office képregény karácsonyi különkiadása. Emlékeztek még a képek és szöveg tömkelegére? Kvízzel tesztelhetitek tudásotokat, remek szórakozást kívánok hozzá! ;)


​Matt

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 166 megnyitás
Szombati Szórakozás - Karácsony pályázat kvíz
Szombati Szórakozás
Már csak 10 nap van hátra az idei pályázat lezárásáig. Ki emlékszik már a 2014-es és 2015-ös karácsonyi pályázatban megjelent novellákra? Sok író elég vegyes témában alkotott az utóbbi években, az aranyostól kezdve szomorún át egészen a boldogságig. Most elevenítsük fel együtt egy kvízzel, amelyhez jó szórakozást kívánok hozzá, mert nosztalgiázni jó! :)

Matt

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 172 megnyitás
Szombati Szórakozás - Műfajkvíz
Szombati Szórakozás
Az év első szombatján máris néhány agyfacsaró kérdéssel bombázunk Titeket, hogy lássuk, ki mennyire ismeri ki magát a műfajok között. Krimi, fantasy, romantikus, sci-fi... mind hallottunk már róluk. De mi a jó krimi három fő koncepciója? Mitől jó egy krimi főhős? Minek köszönhetjük a romantikus történetek kialakulását? Kattintsatok a továbbra, és próbáljátok ki magatokat a minikvízünkben. :) Ha végeztetek, ne felejtsétek el megírni az eredményt! ;)
Carmilla

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 167 megnyitás
Szombati Szórakozás - STA kvíz
Szombati Szórakozás
Ahogy azt már a jobb oldali sávunk is erőteljesen jelzi, hamarosan kezdetét veszi a 2016-os Sims Tales Awards, amelyet a nyitásunk óta harmadszorra fogunk megrendezni. Aki esetleg nem tudná, miről van szó pontosan, annak az ITT található linket ajánlom a figyelmébe, de aki már régóta követ minket, és túl van velünk együtt két STA-n, az fáradjon a "Tovább" mögé! Töltsétek ki a 30 kérdésből álló kvízt, amely mi máshoz is kapcsolódhatna, mint az említett eseményhez. :)

Teszteljétek le, mennyire emlékeztek, utána pedig várom a beszámolókat a kommentekben. Hajrá és sok sikert!

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 160 megnyitás
Szombati Szórakozás - Anagramma újratöltve
Szombati Szórakozás
Régen szerepelt már anagramma a szombati játékaink között, így ma egy kis agymunkát igénylő szórakozást készítettem nektek. A 20 betűrejtvény egy-egy tale- vagy novellacímet takar, megfejtésükhöz pedig minden találékonyságotokra szükségetek lesz - no persze csak ha nem megy fejből az összes eddig megjelent alkotás címe.:) Vajon lesz, aki eltalálja mind a 20 jó választ? Sok sikert a játékhoz!

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 162 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 155
· Legújabb tag: Gizike