Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Szombati Szórakozás - Melyik történetről írhatták?
Szombati Szórakozás
A mai szombati játékunkhoz 10 fülszöveget, illetve egy-két soros véleményt gyűjtöttem össze Nektek, amelyekből azt kellene kitalálnotok, melyik tale-hez, mini tale-hez, vagy simnovellához íródhatott. Vannak benne egész könnyűek, de akadnak olyan feladványok is, ahol picit gondolkodni kell, de tudom, hogy ügyesek lesztek. Ugye azok lesztek, és beszámoltok róla? :) Hajrá!

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 223 megnyitás
Szombati Szórakozás - Kísértő múlt 2 kvíz
Szombati Szórakozás
Ennél aktuálisabb nem is lehetne a mostani kvízünk, hiszen most kedden ért véget a sokak által kedvelt "Kísértő múlt 2. - Sötét árnyak". Ha hétről-hétre nyomon követtétek az eseményeket, és figyelmesen olvastátok el az újabb epizódokat, ez a 30 kérdésből álló kis teszt meg sem fog kottyanni Nektek. Bár az is igaz, hogy akad benne egy-két izzasztó feladvány, de bízom az ügyességetekben. :) Hajrá minden "nyomozónak!" Ugye azt nem kell mondanom, hogy aki le van maradva, az semmiképpen se kukkantson a "Tovább" mögé, mert extrán spoileresek a kérdések és a megoldások. Ne rontsátok el a szórakozásotokat! :)

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 255 megnyitás
Szombati Szórakozás - Arcmemória kvíz
Szombati Szórakozás
Igen, újabb kvíz következik a szombati rovatunkban. :) Korábbi szórakozási posztom alatti kommentek alapján többségetek gondban volt a nevek kitalálásával, az arcokat felismertétek, de a nevek nem jutottak eszetekbe. Ennek köszönhetően ihletet kaptam, a mostani játékban nem szükséges a név pontos ismerete, hanem a képek alapján kell tippelnetek. Bízom benne, hogy könnyebben megy majd ez a szórakozás. Segítség persze van, 4 választási lehetőség közül kell az általatok jónak véltre kattintani. Jól nézzétek meg a szereplőket, a környezetet, és a ruhákat!  No, nem szaporítom tovább a szót!

Játékra fel, frissítsük fel emlékezetünket a régi történekből! ;)

Matt

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 260 megnyitás
Szombati Szórakozás - Mi lennél, ha sim lennél?
Szombati Szórakozás
Bár látszólag magunk irányítjuk az életünket, és nem lebeg a fejünk fölött zöld kristály, de talán szöget ütött már néhányotok fejébe, milyen életünk lenne, ha simek lennénk? Rátalálnánk vajon a nagy szerelemre? Talán még varázserőnk is lenne? Találkoznánk titokzatos, zöld emberkékkel? Ha mindenre nem is, de egy kérdésre választ adhat a lenti teszt: mi lenne a neked való álomszakma, ha a simek világában élnél? Kíváncsian várjuk odalent az eredményeiteket!:)

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 1 hozzászólás· 288 megnyitás
Szombati Szórakozás - Ki rejtőzik a betűk tengerében?
Szombati Szórakozás
Megtalálod mind a húsz szereplő nevét a betűk tengerében? A mai játékban a legélesebb szemű olvasók arathatnak könnyedén diadalt, nem árt azonban ismerni az oldalon megjelent alkotásokat sem a teljes  siker érdekében. Akad köztetek, aki elől egyetlen szereplőnek sem sikerült elrejtőznie?:)

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 246 megnyitás
Szombati Szórakozás - Fordítsunk megint!
Szombati Szórakozás
Tavaly ősszel igen nagy népszerűségnek örvendett az egyik új szombati játékom, ami őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy jutott az eszembe XD, de milyen jó is volt, hogy megszállt az ihlet, mert sokatoknak megtetszett. :D Mára először egy igaz-hamis játékra gondoltam, aztán meggondolván magamat előszedtem a webfordítás nevű csudijó oldalt, és bedobtam pár tale/mini tale/egyperces címét, és eljátszadoztam kicsit a fordító gombbal, amelyből megszületett végül a mai Fordítsunk! 2.0 szórakozásunk. :) Tudjátok, hogy szeretünk néha nehezíteni a dolgokon, úgyhogy ezt ezúttal sem ússzátok meg. Most csak idegen címeket kaptok a legkülönfélébb nyelveken, és ezekből kell valahogy kitalálnotok, vajon mi lehet a magyar megfelelője. (Nincs segítség. :))

Tippeljétek meg, aztán fordítsátok meg a "kis kártyát". Ne felejtsétek el számon tartani, mennyit rontottatok, avagy mennyi lett jó. :D Várom sok szeretettel eredményeiteket! Ki lesz a legügyesebb fordító? :)

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 263 megnyitás
Szombati Szórakozás - Mit ábrázolnak a képek?
Szombati Szórakozás
Egy új és felettébb mókás játékkal készültünk Nektek, amit reméljük, olyannyira élveztek majd, mint mi, amikor megcsináltuk. :D Megkértem szerkesztőtársaimat, hogy válasszanak ki egy novellát és egy tale-t az oldalunkról, és rajzolják le a címét Paintben. Hogy ez kinek, hogy sikerült, és mennyire felismerhetőek az alkotások, azt majd Ti megmondjátok. :D Egyikünk se nagy művész, de azért bízunk benne, hogy a 12-ből, ha nem is az összeset, de a többségét eltaláljátok.

Jó szórakozást! :)

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 260 megnyitás
Szombati Szórakozás - Melyik simnovellából idéztem?
Szombati Szórakozás
Utoljára karácsony környékén volt idézgetős játékunk a novellákkal kapcsolatban. Most ideje elővenni a már kissé poros és egyben egyik legrégebbi szórakozásunkat. Mostantól kvíz formájában élvezhetitek ezt az idézetes játékot. A szabály nagyon egyszerű, fel kell ismernetek a szöveget, és 4 lehetőség közül meg kell találnotok a helyes választ. Vajon mind a 20 simnovella részletet felismeritek? Teszteljétek a tudásotokat, jó szórakozást, és ne felejtsétek el írni, hogy milyen eredményt értétek el. :)

Matt

Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 254 megnyitás
Szombati Szórakozás - Hogyan élnél, ha sim lennél?
Szombati Szórakozás
Képzeld el, hogy holnap reggel arra ébredsz, sim lettél! Mi lenne az első dolog, amit kipróbálnál a napsütötte, új világban? A küzdelmes mindennapok mellett - hiszen a csaláskódok nem elérhetők egy egyszerű kis sim számára - tartogatna olyasmit az élet, amit mindig is szerettél volna átélni, a valódi világban azonban nem volt rá lehetőséged? A lenti kvíz segít átgondolni a legfontosabb kérdéseket arra az esetre, ha tényleg beszippantana a játék, válaszaidat pedig a többiekével is összevetheted!

Thea


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 264 megnyitás
Szombati Szórakozás - Melyik történetből idéztem?
Szombati Szórakozás
A "Miből idéztem" játékunk már szinte klasszikusnak számít, a mai nap pedig ismételten visszatérünk vele. :) A feladat ugyanaz, mint eddig, találjátok ki, melyik történetben olvashatóak az alábbi részletek. Kis segítség, de aki figyelemmel kísérte az utóbbi években "A hét idézetei"-t, annak nem lesz nehéz kitalálnia a címeket.

Sok sikert!

Etti


Thea, 2017.01.01 00:00. 0 hozzászólás· 257 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci