Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Szemezgető Szerda - Blooperek
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény

Ha valami nem úgy működik a Simsben - legyen az bármely széria -, ahogy annak működnie kéne, a sok "óacsudába", fej- vagy számítógépütögetés és dühöngés mellett vidám pillanatokat is képes okozni. Nevetőizmokat tehát felkészíteni, ma a legfurcsább és legviccesebb bugokból szremezgettem nektek. :) 


Kiss Kiss, 2017.09.20 08:00. 2 hozzászólás· 173 megnyitás
Promó Péntek - 38. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x15

 

„ – …Te egyáltalán nem veszed ezt komolyan? Hahó, egy idegen csávó bántotta az anyánkat, felfogtad? – Hanna olyan mérgesen kiabált a telefonba, hogy bátyja hirtelen meg sem tudott szólalni. Majd folytatta. – Szeretném, ha szemmel tartanád azt a fickót. Biztos vagyok benne, hogy vissza fog menni…”

 

Thea, 2017.09.15 21:25. 0 hozzászólás· 37 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 14. rész

A szünet elmúltával a barátnők ismét az egyetemváros falai között találják magukat, ahol mindenki komoly gondokkal kell, hogy szembenézzen. Hannára azonban úgy tűnik, további megpróbáltatások várnak.. Semmiképp ne mulaszd el a történet friss epizódját!

 

 

14. Újra együtt

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.13 20:36. 0 hozzászólás· 37 megnyitás
Szombati Szórakozás - Őszi puzzle
Szombati Szórakozás

Elérkezett az ősz a nyaralás és pihenés után. Ki ne szeretne hűvöske, színes falevelekkel teli  erdőkben sétálni, madárcsicsergést és vízcsobogást hallgatva, miközben a cikázó hullámok nekiütköznek a rendetlen kavicsoknak a patakban? Nem tagadom, hogy imádom ezt az évszakot. Szeretek gesztenyét gyűjteni, friss levegőt szívni a hegyekben, és jó érzés a lehullott levelek ropogása, amikor keresztülgázolok rajtuk. Bizony, ilyen érzést fogtok átélni a puzzle kirakása közben. :P Jó rakosgatást!

 


Matt, 2017.09.09 06:50. 4 hozzászólás· 271 megnyitás
Promó Péntek - 37. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x14

 

„Amikor hazaértem, már szorongva léptem be a lakásunk küszöbén. Próbáltam higgadt maradni, de nem sikerült.

…Csak anyám volt a szobában, és én, úgyhogy elhatároztam: itt az idő. Mély levegőt vettem, majd gyorsan kimondtam, mindenféle körítés nélkül. Anyám annyira megdöbbent, hogy egy hang sem jött ki a torkán, mérgében és meglepetésében sírni kezdett. Kérleltem, hogy ne mondja el apámnak. Megegyeztünk, hogy az utolsó évemet végigviszem, és a gyereket elvetetjük, ha itt az idő. Cserébe nem mondja el apámnak…”

Thea, 2017.09.08 20:09. 0 hozzászólás· 52 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Pötyivel
Csütörtöki Csevegő

Pötyi nevét legelőször 2015 augusztusának végén olvashattuk az oldalon, amikor megjelent a Remény varázsa – Tündérmese a valóságban című, harmincrészes Tale első epizódja. Azóta négy további novellával – a Fehér Karácsonnyal és az Egyetlen karácsonnyal, ami egy-egy karácsonyi pályázatra készült, a Fehér Oroszlán című thrillerrel és a Vakrandi című, megható drámával – gazdagodhatott a Sims Addicts (illetve, akkor még a Sims Tales) általa, most pedig egy vadonatúj, „testőrös Tale” munkacímű tale-en dolgozik. Többek között erről, meghatározó simses élményeiről és kedvenc írós rágcsájáról faggattam őt.


Kiss Kiss, 2017.09.07 08:00. 3 hozzászólás· 155 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 13. rész

Az otthon melege és az ismerős helyszínek olyan gondolatokat ébresztenek Hannában, amelyek eddig bizonytalansággal töltötték el szívét. Lehetséges, hogy egyetlen biztos pont elegendő hozzá, hogy a lány tervezni kezdhesse jövőjét? Kövessétek tövább Hanna történetét az epizód címére kattintva!

 

13. Életcél

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.06 20:24. 0 hozzászólás· 59 megnyitás
Szemezgető Szerda - Újra becsöngetnek!
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény
Gyorsan elteltek a nyári napok, és újra elkezdődött a suli. Hogy repül az idő! Remélem, hogy kipihentétek magatokat, és rengeteg élménnyel gazdagodtatok. Újult erővel kezdhetitek a tanévet, én pedig meglepnélek titeket valamivel, ami talán motiválhat titeket a tanulásban. :D Idén is készítettem órarendeket, könyvjelzőket, valamint füzetcímkéket is. Szeretnél Sims témájú tanszereket használni a suliban? Ugorj tovább! :)

Matt, 2017.09.05 23:45. 2 hozzászólás· 264 megnyitás
Kérdés Kedd - Nicknév Háttérsztorik
Kérdés Kedd

Sziasztok! A mai Kérdés Kedd rovatunkban egy olyan kérdést szeretnék feltenni, ami engem személyesen borzasztó kíváncsivá tesz: Honnan ered a netes nicknevetek/felhasználónevetek? :) Eddig, akikről tudok mind nagyon érdekes/ vicces háttértörténettel álltak elő, szóval gyertek, és osszátok meg nevetek történetét a komment szekcióban! :) Kezdetnek pedig a tovább mögött az én nicknevem keletkezési történetét olvashatjátok, világmegváltó dolgokat ne várjatok, de akit érdekel, az kukkantsa meg bátran! 


Bellatrixy, 2017.09.05 10:00. 11 hozzászólás· 295 megnyitás
Szavazás!

Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy válaszolsz a lenti kérdésre! Komment formájában akár le is írhatod, milyen cikkeknek örülnél leginkább az oldalon.Thea, 2017.09.03 14:19. 1 hozzászólás· 174 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci