Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x08 - Újra együtt
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Az tök jó eredmény! ...
· A következő részekbe...
· 10/7. Érdekes kis j...
· Hát én csak a saját ...
· Már a tizedik részné...
· Ja, értem. Köszi, Th...
· Feltárom előttetek a...
· Örülök, hogy tetszen...
· S.O.S! Valaki meg tu...
· Nagyon tetszenek eze...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Barkochba
· Szinonima-kereső
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [59]
· Összetett szavak [29]
· Az, aki utánam ír... [29]
· Szinonima-kereső [19]
Modmatiné - TS4 - MC Command Center
Modmatiné

A Sims 3 játékosok nagy része ismeri az NRAAS MasterController áldásos tevékenységét, de a Sims 4-ben sem kell nélkülöznünk egy széles körű beállításokat engedélyező mestervezérlő modot, hiszen a MC Command Center jó ideje boldogítja életünket. Hogy mire jó ez a mod? Rövid az oldal ahhoz, hogy felsoroljam. Ha szeretnél 8-nál több simmel játszani a háztartásodban, vagy szeretnéd kikapcsolni a földönkívülieket, vámpírokat, szellemeket, ez a neked való mod. Ha szeretnéd, hogy tini simed is teherbe essen, vagy "a kor nem számít" szellemében bármilyen életkorú simmel járhasson, ez a neked való mod. Ha szeretnél minden újszülöttet elnevezni a játékban, nagyobb tömeget a szórakozóhelyeken, rövidebb terhességet vagy szülőkre hasonlító gyerekeket.. igen, jól sejted. Erre a modra érdemes vetned egy pillantást!


MC Control Center telepítési útmutató és használat

 

 

Thea, 2017.08.02 18:31. 0 hozzászólás· 9 megnyitás
Írás Tipp - Hogyan kezdjünk írni? - 3. Karakteralkotás II.
Írás tipp

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, így a karaktereinknek is szükségük van mindkettőre – jellemhibákat azonban sokkal nehezebb adni nekik, mint erényeket.

 

Ma tehát nézzük meg, hogyan teheted igazibbá a szereplőidet néhány aprósággal!


Ruby, 2017.07.31 10:00. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Szombati Szórakozás - Promókarakter-kvíz
Szombati SzórakozásNéhány héttel ezelőtt keresni kezdtem az egyik, promóképeken szereplő Sims 4-es szereplőt, és eléggé idegesített, hogy nem tudom a nevét, a "félpucér, tetovált srác" keresőparancs pedig valljuk be, érdekes ötleteket ad a Google-nek. (Bár félre ne értsetek, nem panaszkodom.)
Aztán eszembe jutott, hogy anno a Sims 3-nál könnyebb volt követni a szereplőket és az életüket, és noha néhányat átemeltek a Sims 4-be is (Goth család, Landgraab család), de az újakról, akiknek az arcát nap, mint nap láthatjuk, semmit sem tudunk.
Éppen ezért készítettem egy kis kvízt, hogy lássuk, ti több ismerettel rendelkeztek-e róluk. :)

Kattintsatok a továbbra, és próbáljátok meg kitalálni, ki kicsoda. ;)

Mindezek mellett pedig hatalmas köszönet Gregoretta Samsa tagunknak, aki volt olyan elképesztően kedves, hogy készített egy "Melyik jóképű simses regény/novella szereplő randizna veled?" tesztet. Nagyon hálásak vagyunk! :) (A teszt facebook belépést és engedélyezést követel, de teljesen veszélytelen. :) )


Carmilla, 2017.07.29 23:43. 7 hozzászólás· 129 megnyitás
Promó Péntek - 31. hét
Promó Péntek

Hanna 1x08:

 

"Végigsétáltak a sétányon. A friss hóban ottmaradtak egy csodálatos pillanat lábnyomai az utcalámpa alatt. Bár a hóesés elállt, a szél erősen csípte a fiatalok arcát. A kollégium előtt megálltak, és egyszerre fordultak egymás felé. Kézen fogva csókolóztak hosszasan, a kapu előtt."

 

***


"Mia észre sem vette, hogy az illető belépett a szobába, és megállt az ajtó előtt. Egy kis ideig állt némán, majd megköszörülte a torkát, hogy megszólítsa a lányt.

- Ezt neked hoztam… - Elvörösödött, és lehajtotta a fejét. Elszállt a bátorsága, amint belenézett a lány hatalmas, barna szemeibe…”

 

„Végigsétáltak a sétányon. A friss hóban ottmaradtak egy csodálatos pillanat lábnyomai az utcalámpa alatt. Bár a hóesés elállt, a szél erősen csípte a fiatalok arcát. A kollégium előtt megálltak, és egyszerre fordultak egymás felé. Kézen fogva csókolóztak hosszasan, a kapu előtt

 

Carmilla, 2017.07.29 01:13. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Játéktipp - Sims 2 - Összeköltözés
Játéktipp

Ma egy Sims 2 játéktippel szolgálunk nektek. A cikkből kiderül, hogy miként költöztethettek össze kettő simet, hasznos lehet, ha már éppen sokadjára sem akar sikerülni a folyamat, vagy valami kérdésetek merül fel ezzel kapcsolatban. A lenti linkre kattintva érheted el tippünket! 


Játéktipp - Sims 2 - Összeköltözés

Liza, 2017.07.28 09:00. 0 hozzászólás· 9 megnyitás
Hibaelhárítás - Sims 3 - Beragadt Sim
Hibaelhárítás

A Sims 3 egyik leggyakoribb hibája a beragadt Sim probléma, biztos vagyok benne, hogy minden játékost érintett már az idegesítő hiba. Ma erre kínál megoldásokat a tippem, és a jövőben több ehhez kapcsolódó hibaelhárítás tipp is várható.

 

Hibaelhárítás tipp - Sims 3 - Beragadt Sim

Matt, 2017.07.27 16:21. 0 hozzászólás· 11 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 7. rész

 

Hanna története a mai napon újabb résszel folytatódik - és nem is akármilyennel! 

Titkok, fejlemények, elgondolkodtató helyzetek - ebben a részben mindezt megtalálhatjátok, éppen ezért ne hagyjátok ki, kattintsatok és olvassátok el! 

Ne felejtsetek el véleményt hagyni a végén! ;) 

 

 

Carmilla, 2017.07.26 22:00. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Boldog születésnapot, Carmilla!

Kedves Carmilla! Ezzel a képpel szeretnénk neked boldog születésnapot kívánni, és megköszönni azt a sok mindent, amit az az oldalért és értünk tettél, mióta a csapat tagja lettél. Köszönjük, hogy fáradhatatlanul kergeted a kódokat éjszakába nyúlóan, hogy megtanítottál minket fánkot sütni, hogy hősiesen helytálltál közöttünk az I. és II. Színháború, valamint a Nagy Rovatikon összecsapás idején, és nem félsz ismét nagy fába vágni a fejszét, továbbá hogy szuper tartalmaiddal és történeteiddel gazdagítod az oldalt! Még sok tartalmas évet kívánunk a való életben és együtt, a közösség tagjaként is!

 

 

Bellatrixy, Kiss Kiss, Liza, Matt, Ruby, Thea, TimMac

Sims Addicts, 2017.07.26 17:19. 8 hozzászólás· 88 megnyitás
Szemezgető Szerda - Perfect Genetics - Tökéletes Genetika kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Ha nem szereted a túl sok kritériumot tartalmazó, vagy túl bonyolult és összetett végkimenetelű kihívásokat, viszont türelmes és kitartó vagy, a Tökéletes Genetika nevű kihívás pont neked való! A Sims 3-as kihívás célja mindössze annyi: az alapító sim tökéletes génjei tíz generáción át ki kell tartsanak. Ha ez a pár sor felkeltette az érdeklődésed, kattints a Tovább-ra és jó játékot! 😊


Kiss Kiss, 2017.07.26 11:30. 1 hozzászólás· 393 megnyitás
Kérdés Kedd - "Oly nehéz a választás"?
Kérdés Kedd

Sims 2: 18 kiegészítő- és cuccok-csomag.  

Sims 3: 20 kiegészítő- és cuccok-csomag

Sims 4:  valószínűleg ebből se lesz kevesebb.

Jó soknak tűnik, ugye? De ha végiggondoljuk, hogy ezekből "csak" hányat használtunk vagy használunk aktívan, a kérdés még így is nehéz lenne? Nos, azt hiszem, ezt rátok bízom:

 

Nektek melyik Sims 2-es / Sims 3-as / Sims 4-es kiegészítő a kedvencetek?

Kiss Kiss, 2017.07.25 11:30. 6 hozzászólás· 118 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Beküldési határidő: 08.21. 10:00!

Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 130
· Legújabb tag: u-san