Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x08 - Újra együtt
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Az tök jó eredmény! ...
· A következő részekbe...
· 10/7. Érdekes kis j...
· Hát én csak a saját ...
· Már a tizedik részné...
· Ja, értem. Köszi, Th...
· Feltárom előttetek a...
· Örülök, hogy tetszen...
· S.O.S! Valaki meg tu...
· Nagyon tetszenek eze...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Barkochba
· Szinonima-kereső
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [59]
· Összetett szavak [29]
· Az, aki utánam ír... [29]
· Szinonima-kereső [19]
Csütörtöki Csevegő EXTRA - Interjú Theával
Csütörtöki Csevegő

Noha lencsevégre nem, de mikrofonvégre azért csak sikerül kapni Theát is, akinek a nevét annak köszönhetjük, hogy a megfelelő pillanatban nem k(h)ávét ivott éppen. Ő az az ember, aki szívesebben tekint a jövőbe, semmint egy csillogó vámpír habtestére, imádja a fagylaltot, csodálatosan kifejtős válaszokat ad a kérdésekre, de gombolyagot azért ne adjatok neki, mert képes eljátszani vele egééész nap... 

Ez, és még sok hasonló dolog kiderül az interjúból, amit a továbbra kattintva érhettek el. Jó olvasást! :)


Sims Addicts, 2017.08.06 18:47. 2 hozzászólás· 111 megnyitás
Világjáró vasárnap - TS3 - Palm Shadows és Suva Diva
Világjáró Vasárnap

Irááány a mediterrán szigetek csoportja! Ebben a pokoli időben én és a simjeim legalábbis semmi másra nem vágyunk, csak homokra, koktélra,  és tengerre. (Meg a hátunkat naptejjel kenegető jóképű vizimentőre, de ez egyéni szocproblem.) 

Éppen ezért hát világjáró rovatunk keretében bemutatok nektek két csodálatos kis szigetet, amelyek jó eséllyel pályázhatnak a "simek kedvenc helye a világon" díjra.  Egyik hely sem igényel egyedi tartalmat, ezért bátran ajánlom mindenkinek! :) 

Kattintsatok a továbbra, és utazzunk együtt! 


Carmilla, 2017.08.06 12:14. 2 hozzászólás· 80 megnyitás
Szombati Szórakozás - Melyik képre gondoltam?
Szombati Szórakozás

Ismét beköszöntött a hétvége, és ha esetleg nem lenne elég a 40 fok, egy izzasztó kvízzel is készültem számotokra. A megoldáshoz nem kell más, mint némi Sims ismeret, és közepes adag szerencse, úgyhogy bátran belevághat bárki, akár valaha Sims-játékot fogott a kezében. Eredményeiteket ne felejtsétek el megosztani velünk.;)


Thea, 2017.08.05 08:00. 9 hozzászólás· 186 megnyitás
Nem vagyunk egyedül!

Kedves simmerek!

 

Brit tudósok bebizonyították, hogy NEM VAGYUNK EGYEDÜL, vannak még Sims rajongók szép számmal az oldalon túl is. Ez az elmélet bizonyítást is nyert, mert a Simsre fel! facebook csoport eddig is igen sok segítséget nyújtott nekünk (amit hálásan köszönünk az adminoknak), most azonban közösen úgy döntöttünk, hogy hivatalosabbá tesszük együttműködésünket, üdvözöljétek hát a hivatalos Facebook csoportunkat! Lájkoljátok őket (illetve minket?), ismerkedjetek, beszélgessetek, osszátok meg képeiteket, vicces eseteiteket, és simsezzetek nagy örömmel!

 

Meglátogatom a csoportot!

 

 

Sims Addicts, 2017.08.04 19:55. 0 hozzászólás· 21 megnyitás
Illusztrálás tipp - Hogyan építsünk? - 01. Bemenő adatok
Illusztrálás tipp

Új cikksorozatunkkal egy remélhetőleg érdekes, és hasznos utazásra invitálom mindazokat, akik fejleszteni kívánják a Simsben építési képességeiket. Lehetsz akár lelkes játékos, aki a legmenőbb házat akarja simjeinek, vagy kitartó tale forgató is, aki a helyszíneket szeretné sorra legyártani – igyekszem mindenkinek a legtöbb ötletet és tippet átadni. Lévén nagy Sims3 rajongó, első sorban ebből a szériából hozom majd példáimat, de a legtöbb ötlet elég általános, így a Sims2, Sims4, vagy bármely mellékág kedvelői is nyugodtan nézzenek bele!

TimMac, 2017.08.04 12:00. 0 hozzászólás· 17 megnyitás
Promó Péntek - 32. hét
Promó Péntek

Hanna 1x09:

 

„Már majdnem befejezte a pakolást, amikor észrevette, hogy valamit kifelejtett: a könyveit. Újra ki kellett szednie mindent a bőröndjéből, aztán visszapakolni. Már nagyon izgatott volt az út miatt, és ezért hajlamos volt elfelejteni ezt-azt. Pihenésképp leült az ágy elé a hatalmas rumli közé, amit csinált. Ekkor egy fekete hajú, magas fiú lépett be az ajtón.”

Matt, 2017.08.04 00:00. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú TimMac-kel
Csütörtöki Csevegő

Mit szóltok, mennyire elhalmozunk ma titeket? Carmilla interjúja után itt van TimMac kifaggatásának ékes bizonyítéka is, így aztán egészen biztosan nem maradtok ma olvasnivaló nélkül. :)

Köszönjük a kérdéseiteket, amiket a kérdőívben elküldtetek - olvassátok, és ha szeretnétek, kommenteljétek nyugodt szívvel az interjúkat, mi szimplán csak boldogok leszünk, ha elcseveghetünk veletek. :D

 

De ne is szaporítsuk tovább a szót, kattintsatok a továbbra, és olvassátok el TimMac válaszait! :)


Sims Addicts, 2017.08.03 20:22. 0 hozzászólás· 71 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Carmillával
Csütörtöki Csevegő

Elérkezett az ideje, hogy elétek tárjuk a nemrégiben lezárt kérdőívünk kérdés+válaszait, amelyben ti a szerkesztőket faggattátok, ők pedig kitörő örömmel válaszoltak a kérdésekre. :)

Az interjúztató szerepét Carmilla vállalta magára, és miközben alaposan megkínozta a többieket (galád módon csapádba csalva őket), saját magát sem kímélte!

 

Kattintsatok hát a továbbra, és olvassátok el Carmilla interjúját!


Sims Addicts, 2017.08.03 20:17. 3 hozzászólás· 117 megnyitás
Írástipp - Novella ihletadó
Írás tipp

Augusztus 21. hétfő 10:00-kor lezárul a Simnovellaíró pályázatunk, így már csak 2,5 hét áll rendelkezésére annak, aki indulni szeretne művével. Tartalomra vonatkozó megkötésünk nincs, ám amennyiben csupán az ihlet hiánya akadályozna valakit az indulásban, vessen egy pillantást Írás kihívás menüpontunkra, vagy a Tovább mögött felsorolt 10 novellaötletre, amelyek csakis arra várnak, hogy valaki papírra vesse őket. Remélem, akad közöttük olyan, ami megihlet titeket!


Thea, 2017.08.03 16:59. 1 hozzászólás· 72 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 8. rész

Ha harda, akkor Szenna! Akarom mondani, ha szerda, akkor Hanna! A mai epizód ideje is elérkezett - és milyen jól tette, hiszen ebben a részben is rengeteg olyan dolog történik, ami nem történt meg az előző részben, nem fog megtörténni a következőben, és ha nem történne meg a mostaniban, akkor ez a rész nem az lenne, amelyik valójában (spoilermentes felvezető, figyelitek?) . 

Lényeg a lényeg, hogy főszereplő(i)nk életében újabb csavar következik, ráadásul feltűnik egy... nem is, két régen látott valaki, akik mindent megtesznek azért, hogy ez a rész is nagyon, de nagyon érdekes legyen.
Érdemes elolvasni, ne hagyjátok ki! És ne feledkezzetek meg a véleményezésről sem. ;)

 

Carmilla

 1x08 - Újra együtt

Matt, 2017.08.02 23:45. 0 hozzászólás· 21 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Beküldési határidő: 08.21. 10:00!

Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 130
· Legújabb tag: u-san