Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Ez csak egy képregén...
· Nem volt rossz de sa...
· Elég gyermeteg sztor...
· Elég csalódott vagyo...
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Ezen dolgozom...
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [72]
· Összetett szavak [36]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Tale Szerda - Hanna - 14. rész

A szünet elmúltával a barátnők ismét az egyetemváros falai között találják magukat, ahol mindenki komoly gondokkal kell, hogy szembenézzen. Hannára azonban úgy tűnik, további megpróbáltatások várnak.. Semmiképp ne mulaszd el a történet friss epizódját!

 

 

14. Újra együtt

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.13 20:36. 0 hozzászólás· 15 megnyitás
Szombati Szórakozás - Őszi puzzle
Szombati Szórakozás

Elérkezett az ősz a nyaralás és pihenés után. Ki ne szeretne hűvöske, színes falevelekkel teli  erdőkben sétálni, madárcsicsergést és vízcsobogást hallgatva, miközben a cikázó hullámok nekiütköznek a rendetlen kavicsoknak a patakban? Nem tagadom, hogy imádom ezt az évszakot. Szeretek gesztenyét gyűjteni, friss levegőt szívni a hegyekben, és jó érzés a lehullott levelek ropogása, amikor keresztülgázolok rajtuk. Bizony, ilyen érzést fogtok átélni a puzzle kirakása közben. :P Jó rakosgatást!

 


Matt, 2017.09.09 06:50. 4 hozzászólás· 226 megnyitás
Promó Péntek - 37. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x14

 

„Amikor hazaértem, már szorongva léptem be a lakásunk küszöbén. Próbáltam higgadt maradni, de nem sikerült.

…Csak anyám volt a szobában, és én, úgyhogy elhatároztam: itt az idő. Mély levegőt vettem, majd gyorsan kimondtam, mindenféle körítés nélkül. Anyám annyira megdöbbent, hogy egy hang sem jött ki a torkán, mérgében és meglepetésében sírni kezdett. Kérleltem, hogy ne mondja el apámnak. Megegyeztünk, hogy az utolsó évemet végigviszem, és a gyereket elvetetjük, ha itt az idő. Cserébe nem mondja el apámnak…”

Thea, 2017.09.08 20:09. 0 hozzászólás· 27 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Pötyivel
Csütörtöki Csevegő

Pötyi nevét legelőször 2015 augusztusának végén olvashattuk az oldalon, amikor megjelent a Remény varázsa – Tündérmese a valóságban című, harmincrészes Tale első epizódja. Azóta négy további novellával – a Fehér Karácsonnyal és az Egyetlen karácsonnyal, ami egy-egy karácsonyi pályázatra készült, a Fehér Oroszlán című thrillerrel és a Vakrandi című, megható drámával – gazdagodhatott a Sims Addicts (illetve, akkor még a Sims Tales) általa, most pedig egy vadonatúj, „testőrös Tale” munkacímű tale-en dolgozik. Többek között erről, meghatározó simses élményeiről és kedvenc írós rágcsájáról faggattam őt.


Kiss Kiss, 2017.09.07 08:00. 3 hozzászólás· 120 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 13. rész

Az otthon melege és az ismerős helyszínek olyan gondolatokat ébresztenek Hannában, amelyek eddig bizonytalansággal töltötték el szívét. Lehetséges, hogy egyetlen biztos pont elegendő hozzá, hogy a lány tervezni kezdhesse jövőjét? Kövessétek tövább Hanna történetét az epizód címére kattintva!

 

13. Életcél

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.06 20:24. 0 hozzászólás· 35 megnyitás
Szemezgető Szerda - Újra becsöngetnek!
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény
Gyorsan elteltek a nyári napok, és újra elkezdődött a suli. Hogy repül az idő! Remélem, hogy kipihentétek magatokat, és rengeteg élménnyel gazdagodtatok. Újult erővel kezdhetitek a tanévet, én pedig meglepnélek titeket valamivel, ami talán motiválhat titeket a tanulásban. :D Idén is készítettem órarendeket, könyvjelzőket, valamint füzetcímkéket is. Szeretnél Sims témájú tanszereket használni a suliban? Ugorj tovább! :)

Matt, 2017.09.05 23:45. 2 hozzászólás· 231 megnyitás
Kérdés Kedd - Nicknév Háttérsztorik
Kérdés Kedd

Sziasztok! A mai Kérdés Kedd rovatunkban egy olyan kérdést szeretnék feltenni, ami engem személyesen borzasztó kíváncsivá tesz: Honnan ered a netes nicknevetek/felhasználónevetek? :) Eddig, akikről tudok mind nagyon érdekes/ vicces háttértörténettel álltak elő, szóval gyertek, és osszátok meg nevetek történetét a komment szekcióban! :) Kezdetnek pedig a tovább mögött az én nicknevem keletkezési történetét olvashatjátok, világmegváltó dolgokat ne várjatok, de akit érdekel, az kukkantsa meg bátran! 


Bellatrixy, 2017.09.05 10:00. 11 hozzászólás· 222 megnyitás
Szavazás!

Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy válaszolsz a lenti kérdésre! Komment formájában akár le is írhatod, milyen cikkeknek örülnél leginkább az oldalon.Thea, 2017.09.03 14:19. 1 hozzászólás· 151 megnyitás
Trónok Harca labirintus játék
Szombati Szórakozás

Ha tematikus hét, akkor labirintusjáték! Ezúttal a Trónok Harca hét keretein belül esélyetek nyílik rá, hogy Arcnélküli Emberré változva, azaz Senkivé válva rójátok a Sims Medieval világát, és megválaszoljátok a kérdést, hogy miért nincs benne ebben a változatban Bella Goth. Rengeteg választási lehetőségetek lesz, de vigyázzatok, mert könnyű odaveszni, ha felelőtlenül dönt az ember. Vajon sikerül levadásznotok a célpontot? Vegyétek magatokra egy öreg, bölcs tudós, vagyis maester álarcát, esetleg próbálkozhattok kereskedőként, vagy katonaként, a lényeg, hogy ügyesen váltogassátok az arcokat, hogy minden akadályt könnyen vegyetek. Készen álltok?

Akkor ideje Senkivé válni!

TimMac, 2017.09.03 06:00. 6 hozzászólás· 157 megnyitás
Szombati Szórakozás - Ki van az álarc mögött?
Szombati Szórakozás

Az újszülött napvilágot lát, majd lassan tipegő korszakba érkezik, iskolás éveiben pedig megtölti fejét tudással. A nagyszülők büszkén csípkedik meg unokájuk arcát. Felnőttként izgalmas kihívások sora szólítja simünket. Ez aztán az élet! A Trónok harca azonban a Sims világába is megérkezett, és a játékból ismert simek hada döntött úgy, magukra öltik kedvenc karaktereik ruháját. Kik lapulhatnak az álarc mögött?

Megjegyzés: A simek nem estek át plasztikai beavatkozáson, csak a ruha, frizura és arcszőrzet változott rajtuk, tehát jól nézzétek meg a sim arcát! ;)


Matt, 2017.09.02 07:00. 9 hozzászólás· 262 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 155
· Legújabb tag: Gizike