Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x08 - Újra együtt
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Az tök jó eredmény! ...
· A következő részekbe...
· 10/7. Érdekes kis j...
· Hát én csak a saját ...
· Már a tizedik részné...
· Ja, értem. Köszi, Th...
· Feltárom előttetek a...
· Örülök, hogy tetszen...
· S.O.S! Valaki meg tu...
· Nagyon tetszenek eze...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Barkochba
· Szinonima-kereső
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [59]
· Összetett szavak [29]
· Az, aki utánam ír... [29]
· Szinonima-kereső [19]
Modmatiné - TS3 - Pose Player Interaction Add-on a könnyebb pózolásért!
Modmatiné

A Sims 3 széria játékosai számára bizonyára nem ismeretlen a Pose Player (ide kattintva olvashatod korábbi tippünket), kevésbé ismert azonban, hogy egy továbbfejlesztett verzió is létezik hozzá, kiterjesztett interakciókkal, arckifejezésekkel, „idesüss!” funkcióval. A mod Virtual Artisan műhelyéből került ki, használatához pedig szükséges az eredeti Cmomoney Pose Player telepítése is. Jó hír, hogy ez az add-on nem csak a simek könnyebb pózolását teszi lehetővé, hanem az OMSP lapocskák (róluk itt ejtettünk szót) számos funkcióját is tartalmazza, így valódi főnyeremény az illusztrálók számára.

Ismerkedj meg közelebbről a moddal a Tovább gombra kattintva!

 Thea, 2017.08.15 15:21. 0 hozzászólás· 100 megnyitás
Hírhétfő - Közeleg a pályázat vége!
Hírhétfő

Közeleg az augusztus vége, ezzel együtt pedig pályázatunk is határidejéhez közeledik - ne felejtsétek, augusztus 21-én délelőtt 10 óráig küldhetitek be alkotásaitokat! Bizony már csak egy hétvége áll rendelkezésetekre, ha részt szeretnétek venni rajta, ez az idő azonban még akkor is elég lehet, ha csak most kapnátok ihletet egy remek novella megírásához, egy eredeti karakter megalkotásához, vagy egy szuper helyszín megépítéséhez.


További híreink:

  • A héten megérkezik a szerkesztői interjúk második fele, így akit esetleg érdekel, kik állnak az oldal mögött, hamarosan ismét belevetheti magát az olvasásba.
  • Mint észrevehettétek, az oldal még mindig nem készült el teljesen, mert a végleges formát már egyszerre szeretnénk élesíteni, hogy azzal a mozdulattal magunk mögött is hagyhassuk az ideiglenes megoldásokat.
  • A héten újabb látogatói poszt megjelenésére is számíthattok az oldalon - szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem aktivitásotokat, továbbá szeretettel várjuk mindenki írását, aki megosztaná őket közösségünk tagjaival!
  • Augusztus végén pedig új esemény van kibontakozóban az oldalon - reméljük, tetszeni fog nektek!
Thea, 2017.08.14 13:32. 6 hozzászólás· 81 megnyitás
Írás Tipp - Hogyan kezdjünk írni? - 5. Kezdeti munkálatok II.
Írás tipp

Aki ír, az előbb vagy utóbb felteszi magának a kérdést, hogy mit írjon többet: leírást vagy párbeszédet? Egyáltalán miért van szükség mindkettőre, amikor Shakespeare drámái is olyan jól megvoltak leíró részek nélkül? Ráadásul egy ponton mindenki rájön arra is, hogy ha valamilyen formában publikálni szeretné a művét, akkor fejezetekre kell bontania a történetet, sőt, címet is kell neki adni.

 

A kérdés már csak az, hogy mindezt hogyan érdemes megvalósítani.

 

Hogyan kezdjünk írni? – 5. Kezdeti munkálatok II.

Ruby, 2017.08.14 10:00. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Promó Péntek - 33. hét
Promó Péntek

Hanna 1x10:

 

- „Anya, ő ki? Ugye nem az, amire gondolok? – Hanna kétségbeesve nézett végig az idegen férfin a nappaliban.

- Ó, jó reggelt, Drágám! Ő az új menedzserem, segít a fellépéseimben, amíg távol vagy.

Hanna levonszolta magát a lépcsőn, és szemügyre vette az idegent, aki csak szótlanul állt, majd pár másodperc csönd után a férfi kezet nyújtott:

- John Parker vagyok. Te pedig bizonyára Hanna – mosolygott féloldalasan a lányra.”

Matt, 2017.08.12 00:41. 0 hozzászólás· 8 megnyitás
Illusztrálás tipp - Hogyan építsünk? - 02. Előzetes tervezés
Illusztrálás tipp

Múlt héten végigvettük azokat a tényezőket, amik a városból, a telekből és a családból adódnak, és befolyásolhatják egy ház formáját. A mostani alkalommal ezeket az információkat egészítjük ki újabbakkal, és minden egyes információ feldolgozásával meghozunk egy-egy döntést is, amely kialakít egy végeredményt. Olvassátok el a tervezésről szóló cikkünket, hogy megtudhassátok, milyen lépéseken érdemes végigmennünk, hogy objektíven nézve is egy jó házat kapjunk!

TimMac, 2017.08.11 10:00. 0 hozzászólás· 15 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 9. rész

Bár odakint tombol a hőség, történetünk szereplői fagyosabb időket élnek át az új epizódban - szerencsére azonban Hannának van kihez odabújnia, ha dideregne. Tartósnak bizonyul vajon a gyorsan szárba szökkent románc, vagy másik lovag lesz végül a befutó? Kövessétek tovább Hanna történetét, és megtudjátok!

 

1x09 - A karácsonyi szünet

A történet adatlapja

Thea, 2017.08.09 19:59. 0 hozzászólás· 13 megnyitás
Szemezgető Szerda - TS4 - Newcrest felépítése kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Bizonyára sokan pillantottatok már rá Newcrest térképére, amely csendesen várja, hogy lármás simek lepjék el végre utcáit. A Build Newcrest / Newcrest felépítése kihívás éppen azért született, hogy a város ne árválkodjon lakatlanul senki játékában. A kihívás háttértörténete szerint simed szeretne családot alapítani, azonban sem Willow Creek, sem Oasis Springs nem nyeri el tetszését, mikor fülébe jut azonban egy új, kertvárosi kerület megnyitása, egyből megdobban a szíve. Mint első beköltöző és alapító, az ő leszármazottainak feladata lesz felépíteni a fontosabb épületeket, hogy a kertváros élettel telivé váljon. Ez a kihívás azok számára ajánlott, akik imádnak viszonylag kötetlenül játszani, és az építést sem vetik meg, bár ez utóbbi alól felmentést is kaphat a játékos. Lássuk tehát, miről is szól ez a kihívás!


Thea, 2017.08.09 09:00. 2 hozzászólás· 245 megnyitás
Kémkedő Kedd - A Héja (Carmilla)
Kémkedő Kedd

Akik olvasták már Carmilla valamely történetét, azok tudják, igen színvonalas művek kerülnek ki kezei közül, így küszöbön álló mini tale-jét is érdemes felvenni az olvasmánylista élére. Bár a három részes mini főszerepében egy madárka áll, senkit ne tévesszen meg a cím, ugyanis ez a bestia válogatott fegyverarzenállal rendelkezik. Pillantsatok bele az interjúba, ha további információkra vagytok kíváncsiak a történetről, vagy meg szeretnétek tekinteni a remekbe szabott borítót!


Thea, 2017.08.08 14:14. 1 hozzászólás· 116 megnyitás
Írás Tipp - Hogyan kezdjünk írni? - 4. Kezdeti munkálatok I.
Írás tipp

Egy történetet ténylegesen elkezdeni legalább olyan nehéz, mint megtervezni a fordulatokat. Azonban a terveket egyszer meg is kell valósítani, ami azt jelenti, hogy egy ponton te is nekiállsz majd megírni a sztoridat.

 

Éppen ezért az írás legelején felmerülő kérdésekre keressük most a választ!


 Hogyan kezdjünk írni? - 4. Kezdeti munkálatok I.

Ruby, 2017.08.07 10:00. 0 hozzászólás· 17 megnyitás
Csütörtöki Csevegő EXTRA - Interjú Rubyval
Csütörtöki Csevegő

Alig érhetettek Thea interjújának végére, máris itt érkezik Rubyé, aki nagyon szeret kérdésekre válaszolni, a Sims 4-et meg még annál is jobban szereti, olyan szinkronhangja van, mint senki másnak, és képzeljétek, meg kell győznünk, hogy írjon sims tale-t!

Szóval skandáljuk együtt, hogy Ruby, Ruby, Ruby...!

 

Kattintsatok a továbbra, és olvassátok el az interjút. ;)


Sims Addicts, 2017.08.06 19:54. 0 hozzászólás· 100 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Beküldési határidő: 08.21. 10:00!

Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 130
· Legújabb tag: u-san