Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Simpercek - Állatorvosi infók
Simpercek

A napokban megérkezett a Cats & Dogs kiegészítő legújabb TRAILERE, és ezzel egyszerre újabb apró információmorzsák láttak napvilágot. A youtube-os statisztikák alapján elmondhatjuk, hogy ez az utóbbi idő legjobban várt kiegészítője. Ha kíváncsi vagy a legújabb hírekre az állatorvosi rendelővel a főszerepben, olvass tovább!

 


Ruby, 2017.10.27 08:00. 3 hozzászólás· 602 megnyitás
Tale Szerda - Hanna 20. rész

Bizony, 20 hét után elérkeztük ehhez a naphoz, Hanna története ma lezárul. A szálak elvarrásra kerülnek, bár ki tudja, talán egyszer találkozunk még néhány szereplővel.. Olvasáshoz és véleményezéshez kattints az epizód címére!


20. Az Álmok Valóra Válnak

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.25 20:21. 2 hozzászólás· 62 megnyitás
Promó Péntek - 43. hét
Promó Péntek

Hanna 1x20 - FINÁLÉ!

 

„Mark ekkor lépett be a szobába. Megállt az ajtóban, és nézte a szüleit. 19 éve nem látta őket együtt. Jó érzés fogta el, elöntötték az emlékek. Örült, hogy visszakaphatta az apját, bár haragudott rá, hogy nélküle kellett felnőnie. Szüksége lett volna rá, ezért mindig megvetett, amiért otthagyta őket. Most mégis örült, mert tudta, hogy a múlton úgy sem tud változtatni, Mark előre tekintett, a jövőbe, és még nagyon sok mindent kellett elmesélnie Samnek…”

 

Thea, 2017.10.20 17:06. 0 hozzászólás· 33 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 19. rész

A Hanna utolsó előtti epizódjában ismert és ismeretlen arcok bukkannak fel, hogy szembenézzenek tetteik következményeivel. Egy sok évvel korábbi este emléke is felelevenedik - no de kattintsatok a rész címére, ha többet szeretnétek tudni!:)

 


19. A szétszakadt család

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.18 18:24. 0 hozzászólás· 44 megnyitás
Sims Machinima - Bella Goth (The Last Hope) - Az utolsó remény
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény

Nagyon rég mutattunk már be machinima videókat, de tegnapelőtt megakadt a szemem egy remek kisfilmen. Emlékeztek még arra, hogy korábban mutattunk Bella Goth-ról szóló videókat? Nem? ITT és ITT megtekinthetitek! Alkotójuk, Rémi Marocelli újabb csodás kisfilmet szerkesztett össze, amiben nem csak Bella Goth, hanem Mortimer Goth is nagy szerepet kapott. Engem sikerült lenyűgöznie a technikájával, és azzal, mennyire átjönnek az érzelmek a jól megválasztott zenék segítségével. Egy szó, mint száz, megosztom veletek, nem érdemes kihagyni! :)

 

       

Matt, 2017.10.18 06:00. 0 hozzászólás· 44 megnyitás
Promó Péntek - 42. hét
Promó Péntek

Hanna meg sem tudott szólalni. Egyszerre annyi mindent tudott volna mondani. Annyi mindent el akart mesélni. És inkább csak ült ott, csendben. Még fel sem dolgozta igazán, hogy van apja. Úgy nőtt fel, hogy nem ismerte őt, és most hirtelen „visszakapta”, és nem tudott mondani semmit. Kellemetlenül érezte magát, amiért nem tudott válaszolni, amiért nem ismerte fel őt. Szívesen mondta volna, hogy ő is tudta, hogy már akkor érezte, de nem így volt. És csak ült a kanapén, hamis mosollyal, és várta, hogy a kínos pillanat tovaszálljon.”

 

***

Kép 2

Thea, 2017.10.13 21:18. 0 hozzászólás· 51 megnyitás
Simpercek - Cats & Dogs új trailer és információk
Simpercek

Ahogy közeledik a megjelenés napja, úgy egyre több mindent tudunk meg az új kiegészítőről, a napokban ráadásul még a legújabb TRAILER is megérkezett. Ha kíváncsi vagy az állatok jellemvonásaira és a választható kutya és macska fajtákra, akkor olvass tovább!

 

 


Ruby, 2017.10.12 09:00. 0 hozzászólás· 284 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 18. rész

Bizony elérkeztünk az utolsó előtti előtti epizódhoz, amikor is az események igencsak felgyorsulnak, mi, olvasók pedig csak kapkodhatjuk a fejünket. Mi kell ahhoz, hogy a rózsaszín lepel lehulljon egy szerelmes szeme elől? Kövessétek tovább Hanna történetét az epizód címére kattintva!

 


18. A rejtélyes férfi

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.11 20:27. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Szemezgető Szerda - Teljes Családfa kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

A mai napra egy kihívást hoztam nektek, amely nem másról, mint egy családfa megalkotásáról szól. Személy szerint mindig vágytam rá, hogy egy teljes "dinasztiát" kiépítsek, de sosem volt elég türelmem hozzá, így aki hozzám hasonló helyzetben van, és csak egy kis feladat adta motivációra vágyik az kattintson a tovább mögé, és lesse meg a mai kihívásunk részleteit! :)


Bellatrixy, 2017.10.11 16:20. 2 hozzászólás· 329 megnyitás
Promó Péntek - 41. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x18

 

- „Mark, mondd, hogy nem látod, amit én! – Hanna halkan átkozódott, hogy meg ne hallják az árulók, majd bátyjához fordult. – Tudtam, hogy nem kellene bíznunk ebben a csalóban! Nem hagyhatjuk, hogy anya hozzámenjen!

- Tudom, de ha most szólunk neki, össze fog törni. Az esküvő fél óra múlva kezdődik…”


***

„Amikor odaértek, a pap elkezdte a beszédet…
…Aztán pedig feltette azt a kérdést, amire senki sem várt választ: „Van-e valakinek ellenvetése eme két csodás élet egybekötésével kapcsolatban?”
Erre néma csönd lett, csak egy ember tűnt ki a tömegből…”

 

Thea, 2017.10.06 18:34. 0 hozzászólás· 29 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci