Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Újabb kiegészítés az...
· A WhickedWhims a kö...
· 14/15! :) Bár a kike...
· Nekem gyenge a videó...
· 14 pont a 15-ből. A ...
· Tudom, LightAqua. An...
· 4 gb ram kell neki. ...
· Nos, én több szempon...
· [b]zsuszi:[/b] Nem, ...
· Én is jobban örültem...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Csevegjünk!
· Sorozat-topic
· Szinonima-kereső
· Szólánc
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [174]
· Szólánc [75]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Simpercek - Állatorvosi infók
Simpercek

A napokban megérkezett a Cats & Dogs kiegészítő legújabb TRAILERE, és ezzel egyszerre újabb apró információmorzsák láttak napvilágot. A youtube-os statisztikák alapján elmondhatjuk, hogy ez az utóbbi idő legjobban várt kiegészítője. Ha kíváncsi vagy a legújabb hírekre az állatorvosi rendelővel a főszerepben, olvass tovább!

 

 

 

- A Spooky Day stuff jelmezes bulijain az állataid nem öltöznek jelmezbe automatikusan, neked kell őket átöltöztetned.

- A nálad született kisállatokat el is adhatod.

- A háziállatokat külön és a háztartásoddal egyben is feltöltheted majd a galériába.

- Készíthetsz egy csak állatokból álló háztartást, hogy aztán azt elmentve összeolvaszthasd egy már létező háztartásoddal.

- Ha szeretnél kiskutyákat vagy kiscicákat, bátorítanod kell az állataidat a szaporodásra.

- A kalikó/trikolor cicákról az a hír járja, hogy csak lányok lehetnek – de a játékban ugyanolyan valószínűséggel születnek nőstény és hím kalikó cicák.

- A háziállatoknak nem lesz szükségük vízre a túléléshez, de amikor rosszalkodnak, ihatnak a pocsolyákból.

- Ha elhanyagolod az állataidat, elveszik őket tőled.

- Brindleton Bay városában összesen négy szomszédságot (helyszínt) találhatunk, ebből az egyik egy különleges helyszín.

 

 

- Az állatok élhetnek majd a City Living kiegészítő által kínált lakásokban, ráadásul interakcióba léphetnek az egerekkel is.

- Amikor szükségük van valamire, akkor kapcsolatba lépnek a simeddel – például az éhes kutyusok odaviszik neked az üres tálkájukat.

 

 

 

Állatorvos karrier

 

- Nagyjából úgy fog működni, mint a Dine Out éttermei: az alkalmazottakat ugyanúgy tudod menedzselni, kapsz visszajelzéseket arról, hogy mit csinálsz jól és min kell még javítanod. Ezen kívül visszaköszön a páciensek feje felett az értékelő csillag, amely megmutatja, mennyire elégedettek a munkáddal a gazdik.

- Az egész háztartásodat betaníthatod, mindenki lehet állatorvos, és így nem feltétlenül kell alkalmazottakat felvenned, spórolhatsz a bérükön. Összesen három alkalmazottad lehet, de ide nem számítanak bele a háztartásod tagjai.

- Több mint húsz különböző megbetegedést tartalmaz a játék, amelyek különböző tünetek együtteseként jelentkeznek, ezen kívül van lehetőséged ivartalanítani is (vagy visszafordíthatsz egy ivartalanítást).

- Amikor megvizsgálod és kezeled a beteg állatokat, figyelned kell a stressz-szintjükre, mert ha az túl magas, akkor nem lesz sikeres a kivizsgálás, ráadásul a gazdi sem lesz elégedett a szolgáltatásoddal.

- Érkezik a kiegészítővel egy műtő állomás; itt tudsz a beteg állaton különböző vizsgálatokat és műtéteket elvégezni.

 

 

- Az ivartalanított állatok nyakában meg fog jelenni a jól ismert „szégyentölcsér” egy kis időre a műtét után.

- Mikor éppen nincsenek ellátásra szoruló betegeid, előállíthatsz – vagy utasíthatod az alkalmazottaidat erre – új gyógyszereket, amelyeket eladhatsz a gyógyszeres automatában, használhatsz a saját állataidon vagy a pácienseiden.

- Úgy fog működni ez a karrier, ahogyan a boltok és az éttermek is – venned vagy építened kell egy állatorvosi rendelőt, nem a telefonon keresztül kell kiválasztanod a munkádat.

- Csak abban a rendelőben dolgozhatsz, amelyiket te birtoklod, így például nem vállalhatsz munkát egy másik állatorvos mellett.

- Otthonra is vásárolhatsz állatorvosi tárgyakat, hogy a saját kedvenceiddel foglalkozhass.

- Te magad is elviheted a gyengélkedő kedvencedet egy állatorvoshoz, ehhez nem kell birtokolnod saját rendelőt.

- Lehet egyszerre több rendelőd is.

- Brindleton Bayben és a galériában van egy-egy előre megépített állatorvosi rendelő, ezeken kívül nincsen több a játékban, viszont akármennyit építhetsz magadnak.

- Nem lesz a játékban opció az állatok elaltatása, csak természetes halállal, idős korukban halhatnak meg.

- Érkezni fog egy állatorvos jártasság, viszont emellett ebben a szakmában a karizma és az ezermesterség jártasság hasznos lehet.

- Már tinik is lehetnek állatorvosok.

Ruby, 2017.10.27 08:00. 3 hozzászólás· 379 megnyitás
Hozzászólások
169 #1 zsuszi
- 2017. november 05. 22:09:14
Sims 4 hangulata nagyon jó és tökre szép még ha csak "díszlet" is a java.. pozitívum hogy egyre interaktívabb de azért örültem volna ha az állatorvosi dolog inkább aktív karrier marad mintsem a "retail" vonalon ment volna tovább. persze valósághoz közelebb áll de hmh...jó lett volna úgy állatdokit játszani hogy ne kellejen egyből rendelőt nyitnom.
DE annak örülök hogy az állatokat nem lehet irányítani..sims3-ba rettenetesen irritált és rengeteg időt vett el állatok szükségletének kielégítése.. me hiába raktam le kaját innit stb mindent erőszakolni kellet náluk..a sims2-es verziót sokkal jobban szerettem és nagyon jó hogy ehhez vissza tértek.
3 #2 Matt
- 2017. november 06. 11:17:52
Ha játszottál a Get to Work-öt, nagyjából ezekre hasonlít, meg egy csipetnyi Dine Out Game Pack. Szerencsére a kihívás nem veszett el az állatdoki állásban, ugye irányíthatatlanná váltak az állatok, és talán megnehezíti minket, hogy rendben tartjuk a termet, főleg a lakást is. Ne is beszéljük a tipegőkről, ha van a háztartásban és ha Parenthood Game Pack-kel rendelkezik. Úgy olvastam, hogy ehhez hasonló felelősséget kell tanítani az állatoknak is. Jól gondolják meg, hogy milyen játékcsomagokat vesznek, és milyen akadályokat kell leküzdeniük. :D
Belegondolok, hogy Sims 3-ban milyen keveset játszottam az állatokkal. Valamiért számomra érdektelen volt, és az is lehet, hogy az irányíthatóság miatt nem volt kedvem játszani velük.
59 #3 Ruby
- 2017. november 06. 17:35:19
Én is jobban örültem volna, ha nem retail formában kapjuk ezt a karriert, mert nekem kicsit az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy "láttunk már ilyet"... :/
Nem akarok elhamarkodottan ítélni, de nekem egyelőre nagyon az az érzésem, hogy ez egy az egyben egy Dine Out kopi - mármint oké, az övék a játék, úgy másolják, ahogy akarják, hiszen bevált -, de nagy újdonságot nem jelent.
Engem annyira az állatorvosi karrier emiatt nem hoz lázba, de persze még lehet, hogy majd ha kijön, és kipróbáltam, teljesen rá fogok cuppanni. :D
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 180
· Legújabb tag: gaedit