Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Szemezgető Szerda - Aranyásó kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Mai szemezgetőnkben ismét egy olyan kihívással találkozhattok, amit minden széria játékosai kipróbálhatnak, még ha eredetileg Sims 4-re íródott is. Lee volt olyan kedves, elküldte nekünk saját Aranyásó kihívás fordítását, így ti is felpattanhattok simetekkel a friss házas és gyászoló özvegy élet hullámvasútjára, hogy minél több simoleonnal hajthassátok fejeteket álomra éjszakánként. A kihívás egyébként a Sims Kihívások gyűjtőoldalon is elérhetővé válik, és reméljük, sokan követitek még a jó példát, és megleptek minket egy-egy kihívás fordításával a jövőben is!:)

 
 
Aranyásó kihívás

Gold Digger Challenge

 

 

Ez a kihívás hasonló a Fekete Özvegy kihíváshoz. Azért hoztam létre mert nem szeretem befalazni a simjeimet, megfullasztani, satöbbi. Segít ha összeházasodsz öreg simekkel, hogy a kihívás a lehető legrövidebb időn belül megvalósulhasson.

 
Célok:
Házasodj 10-szer. Amikor egyik házastársad meghal, helyezd a sírkövet az udvarra. Legalább 10 veled azonos nemű ellenséged legyen. (Meg kell lennie köztetek az "Ellenség" státusznak.) Érd el a 100.000 simoleont és legyen egy darab tortád is.

 
Kezdet:
Készíts egy fiatal felnőtt férfi vagy nő simet. Bármilyen életcélja vagy tulajdonsága lehet. Építs neki egy otthont és indulás! Ha jónak látod, bármikor megváltoztathatod az életcélját.


Szabályok:
Össze kell házasodnod az áldozattal, hogy örökséget kaphass. A házastársadnak természetes úton vagy véletlenül kell meghalnia. Nem falazhatod be őket, és nem veheted el a medence elől a létrát hogy meghaljanak. Azonban előidézhetsz olyan eseteket, amik végzetesek lehetnek. Pl: Elektromos készülék javítása, torta elcsenése a tehénnövényből, séta tüzes területre stb. Aranyásód nem dolgozhat az otthonán kívül. Festhet, eladhatja a termékeit, stb. Az Aranyásó megvásárolhatja a Megfiatalító bájitalt vagy megihatja a tehénnövény tejét. Nem teheted eleve halhatatlanná a Családkészítőben. Ez a szabály azért van mert a kihívás eltarhat egy ideig. Nem lehetnek azonos nemű barátaid. Ezek potenciális versenytársakat jelentenek, és úgy is kell őket kezelni. Ugyanakkor annyi ellenkező nemű barátod lehet ahányat csak akarsz. Ha szeretnéd, lehet gyermeked. A sírköveket a telken kell tartani. A halott házastársak üvöltő kísértetei csak fűszerezik a játékot. Az Aranyásó nem kezdhet romantikus kapcsolatba valakivel, amíg a házastársa nem halott. A barátságukon azonban dolgozhat.
Ha szeretnéd homoszexuális simmel csinálni a kihívást, változtasd meg a barátok és ellenségek nemét a játékodban. Szeresd az egyik nemet és gyűlöld a másikat.

 

 

Fordította: Lee

 

Thea, 2017.07.19 17:21. 6 hozzászólás· 1498 megnyitás
Hozzászólások
29 #1 Marci
- 2017. július 26. 20:07:15
Nagyon tetszik :) Csináltak már róla magyar videókat csak sims 4-ben, és ennek hatására én is belekezdek egy ilyen gameplay sorozatba! :3
29 #2 Marci
- 2017. július 26. 20:30:34
Azt hogy érti, hogy legyen egy darab tortád? :D
106 #3 Noriko
- 2017. július 28. 17:33:30
Kíváncsiságból rákerestem az eredeti angol nyelvű kihívásra, ott így szól a szöveg:
"Be worth 100,000 simoleons. <---should also be a piece of cake. "
Így ebben a formában a "piece of cake" azt jelenti, hogy gyerekjáték, könnyen megvalósítható stb. Magyarán könnyen össze lehet szedni 100,000 simoleont a játékban :D
29 #4 Marci
- 2017. július 29. 15:15:24
Jaa, értem:D
13 #5 Lee
- 2017. augusztus 01. 10:48:29
Igazad lehet Noriko, ezt valószínűleg elnéztem. Köszönöm a kiegészítésedet.
106 #6 Noriko
- 2017. augusztus 11. 18:35:39
Lee: Nincs mit :)
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci