Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x08 - Újra együtt
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Az tök jó eredmény! ...
· A következő részekbe...
· 10/7. Érdekes kis j...
· Hát én csak a saját ...
· Már a tizedik részné...
· Ja, értem. Köszi, Th...
· Feltárom előttetek a...
· Örülök, hogy tetszen...
· S.O.S! Valaki meg tu...
· Nagyon tetszenek eze...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Barkochba
· Szinonima-kereső
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [59]
· Összetett szavak [29]
· Az, aki utánam ír... [29]
· Szinonima-kereső [19]
Figyelem, pályázat!
Pályázatok

Folytatva a Sims Tales-en megszokott hagyományokat, a Sims Addicts oldalon is megrendezésre kerül a 2017-es Simnovellaíró Pályázat, amelyen reméljük ismét színvonalas alkotásokat olvashatunk  régi és új íróinktól! Emelve a tétet azonban ezzel párhuzamosan további két felhívást is intézünk hozzátok, amelyek kísérleti jelleggel indulnak az oldalon, ám ha sikert aratnak, a jövőben is találkozhattok hasonlóval. Na de lássuk is, miről van szó:

 

 

Simnovellaíró Pályázat 2017


Pályázatot hirdetünk azok számára, akik szeretnek írni, és szívesen összemérnék tudásukat a többi versenyzővel. A feladat egy tetszőleges témájú novella alkotása, amely bármelyik Sims játékkal illusztrálható, és minimum 10, maximum 50 képet tartalmaz. A novellának ennél több feltételnek nem kell megfelelnie.


A pályázat ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik művet készítetted.


A beérkezést követően a novellákat független zsűri értékeli szövegesen a következő szempontok alapján: ötlet, fogalmazás, illusztrálás, hangulat. Az első három helyezett sorrendje nyilvános, a többi induló között azonban nem hirdetünk pontos sorrendet. Ezzel párhuzamosan a novellák közönségszavazáson is részt vesznek, és az első helyezést elért alkotás írója a közönség különdíjával gazdagodik.

 

Várjuk szeretettel műveiteket, jó alkotást kívánunk!

 

 

Karakterkészítő felhívás 2017

 

Felhívást intézük azokhoz az írókhoz és játékosokhoz, akik szívéhez közel áll a karakteralkotás, és szívesen kerekítenek történetet elkészített simjeik köré. A feladat, hogy készíts egy simet, és írd meg a jellemrajzát a megadott szempontok alapján. A cél a legeredetibb karakter elkészítése, nem pedig a legszebbé! A felhívás részletei a következők:

  • A sim bármilyen szériával készülhet, és egyedi tartalmak és sliderek is használhatók hozzá.
  • A felhívásra csak a simről készült 3-5 db kell beküldened, ezt azonban nem módosíthatod képszerkesztővel. A képeket ne CAS-ban, hanem a játékban készítsd.
  • A simhez mellékelt karakterlapnak a következő adatokat kell tartalmaznia: sim neve, életkora, családi állapota, hivatása, legjellemzőbb tulajdonságai, céljai, félelmei, háttértörténet. A karakterlap maximum 2 oldal terjedelű lehet.
  • Egy személy maximum 5 karakterrel nevezhet.
  • A karakter, amelyet beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött sim. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a karaktert kizárjuk a versenyből.

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik karaktereket készítetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.


Fontos! A nevezéssel elfogadod, hogy az álatalad írt karakterlapot feltöltjük az oldalra, és az írók ihletet meríthetnek a leírtakból készülő történetekeikhez. Amennyiben az elkészített simet is megosztanád a közösséggel, csatolhatod a levélhez, a felhívás lezárása után feltöltjük a Letöltések menüpontba.

 

 

Díszletépítő felhívás 2017


Felhívást intézünk építeni szerető tagjainkhoz, akik szívesen megosztanák munkájukat a közösséggel. A feladat, hogy építs egy közösségi helyszínt, amely szerinted hasznos lehet a történetet illusztrálók számára. Ez a helyszín lehet iskola, vonatpályaudvar, utcarészlet, középkori kastély, vagy bármi, ami megihlet téged. A felhívás részletei a következők:

  • Bármely Sims szériát választhatsz, és használhatsz egyedi tartalmakat, kódokat az építéshez.
  • Egy személy maximum 5 épülettel nevezhet.
  • A helyszín, amit beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött telek. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a beküldött díszletet töröljük a versenyből.
  • A nevezéshez a helyszínről készült képeket ÉS magát a helyszínt is csatolnod kell. Amennyiben egyedi tartalmakat is használtál, a készítők nevét is kérjük csatold egy dokumentumban (a felhasznált tárgyakat nem kell külön megnevezned).

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik helyszínt építetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.

 

FONTOS! A nevezéssel elfogadod, hogy az általad készített helyszínt feltöltjük az oldal Letöltés menüpontjába, és az oldal látogatói szabadon felhasználhatják játékukban vagy történetükben.

 

 

Beküldési határidő mindhárom felhívás esetében:  

 

2017.08.21. hétfő 10:00

 

 

Alkotásaitokat a simsaddictshun@gmail.com címre várjuk. Kreativitásban gazdag, kellemes munkát kívánunk mindenkinek!

 

Sims Addicts, 2017.06.23 14:16. 0 hozzászólás· 457 megnyitás
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Beküldési határidő: 08.21. 10:00!

Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 130
· Legújabb tag: u-san