Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Újabb kiegészítés az...
· A WhickedWhims a kö...
· 14/15! :) Bár a kike...
· Nekem gyenge a videó...
· 14 pont a 15-ből. A ...
· Tudom, LightAqua. An...
· 4 gb ram kell neki. ...
· Nos, én több szempon...
· [b]zsuszi:[/b] Nem, ...
· Én is jobban örültem...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Csevegjünk!
· Sorozat-topic
· Szinonima-kereső
· Szólánc
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [174]
· Szólánc [75]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Játékteszt - Állati első benyomások
Simpercek

Most, hogy kijött a Sims 4 Cats & Dogs kiegészítő, az egész simmer világ felbolydult, mindenki képeket oszt meg az új kedvenceiről, azok pedig, akik még nem tudnak játszani, csak sóvárognak minden csepp információért. De jogosan merül fel a kérdés: vajon milyenek valójában a negyedik széria állatai?

Erre próbálok most választ adni – ha érdekel, olvass tovább!

 


Ruby, 2017.11.11 20:59. 4 hozzászólás· 555 megnyitás
Szombati Szórakozás - A Sims 4 és az állatok kvíz
Szombati Szórakozás

Tegnap megjelent a várva várt Cats and Dogs kiegészítő, amiről megosztottunk pár infómorzsát is. Ha úgy érzed, mindent tudsz már a kiegészítőről, a tovább mögött tesztelheted a tudásod egy kvízzel! :)

 


Matt, 2017.11.11 11:29. 0 hozzászólás· 180 megnyitás
Szombati Szórakozás - Nagyon állat! kvíz
Szombati Szórakozás

Elég régen hoztunk már nektek szórakozást. Bizton állíthatom, a legtöbb Sims 4 rajongó nem is tagadhatná, mennyire várja már az állatos kiegészítőt. Kevesebb, mint hetet kell aludnunk a megjelenésig, addig pedig egy kvíz segítségével tesztelhetitek a tudásotokat, mire emlékeztek a Sims 2 és Sims 3 Házi kedvencek kiegészítőjéből. A tovább mögött kezdetét veszi a móka.

 


Matt, 2017.11.04 06:14. 6 hozzászólás· 576 megnyitás
Friss infók a háttérből
Közlemények

A mai napon váratlan hiba támadt oldalunkon, amit bár sikerült kijavítani, az utolsó regisztrációk sajnos törlődtek. Ha valaki azt tapasztalja, nem tud bejelentkezni az oldalra, bátran regisztráljon újra, senkit nem töröltünk szándékosan, és nem is tervezzük figyelmeztetés nélkül.:)


Megragadnánk az alkalmat, és beszámolnánk pár frissítésről az oldallal kapcsolatban. Egyrészt dolgozunk rajta, hogy a maihoz hasonló hibák ne fordulhassanak elő többször, másrészt szépen, lassan igyekszünk visszatérni az éterbe, hogy addig se unatkozzatok, ameddig ki nem tesszük a pontot az átalakítás végére. A beküldési szabályzat is módosulni fog pár dologban, az egyik pedig már most életbe lép: ha elakadtál az írásban, vagy véleményt szeretnél kérni készülő történetedről, vedd fel velünk a kapcsolatot! A szerkesztőség tagjai túlnyomórészt tale rajongók, úgyhogy szívesen segítünk, ha tudunk!:)

Sims Addicts, 2017.10.27 17:34. 0 hozzászólás· 52 megnyitás
Simpercek - Állatorvosi infók
Simpercek

A napokban megérkezett a Cats & Dogs kiegészítő legújabb TRAILERE, és ezzel egyszerre újabb apró információmorzsák láttak napvilágot. A youtube-os statisztikák alapján elmondhatjuk, hogy ez az utóbbi idő legjobban várt kiegészítője. Ha kíváncsi vagy a legújabb hírekre az állatorvosi rendelővel a főszerepben, olvass tovább!

 


Ruby, 2017.10.27 08:00. 3 hozzászólás· 378 megnyitás
Tale Szerda - Hanna 20. rész

Bizony, 20 hét után elérkeztük ehhez a naphoz, Hanna története ma lezárul. A szálak elvarrásra kerülnek, bár ki tudja, talán egyszer találkozunk még néhány szereplővel.. Olvasáshoz és véleményezéshez kattints az epizód címére!


20. Az Álmok Valóra Válnak

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.25 20:21. 2 hozzászólás· 51 megnyitás
Promó Péntek - 43. hét
Promó Péntek

Hanna 1x20 - FINÁLÉ!

 

„Mark ekkor lépett be a szobába. Megállt az ajtóban, és nézte a szüleit. 19 éve nem látta őket együtt. Jó érzés fogta el, elöntötték az emlékek. Örült, hogy visszakaphatta az apját, bár haragudott rá, hogy nélküle kellett felnőnie. Szüksége lett volna rá, ezért mindig megvetett, amiért otthagyta őket. Most mégis örült, mert tudta, hogy a múlton úgy sem tud változtatni, Mark előre tekintett, a jövőbe, és még nagyon sok mindent kellett elmesélnie Samnek…”

 

Thea, 2017.10.20 17:06. 0 hozzászólás· 25 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 19. rész

A Hanna utolsó előtti epizódjában ismert és ismeretlen arcok bukkannak fel, hogy szembenézzenek tetteik következményeivel. Egy sok évvel korábbi este emléke is felelevenedik - no de kattintsatok a rész címére, ha többet szeretnétek tudni!:)

 


19. A szétszakadt család

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.18 18:24. 0 hozzászólás· 29 megnyitás
Sims Machinima - Bella Goth (The Last Hope) - Az utolsó remény
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény

Nagyon rég mutattunk már be machinima videókat, de tegnapelőtt megakadt a szemem egy remek kisfilmen. Emlékeztek még arra, hogy korábban mutattunk Bella Goth-ról szóló videókat? Nem? ITT és ITT megtekinthetitek! Alkotójuk, Rémi Marocelli újabb csodás kisfilmet szerkesztett össze, amiben nem csak Bella Goth, hanem Mortimer Goth is nagy szerepet kapott. Engem sikerült lenyűgöznie a technikájával, és azzal, mennyire átjönnek az érzelmek a jól megválasztott zenék segítségével. Egy szó, mint száz, megosztom veletek, nem érdemes kihagyni! :)

 

       

Matt, 2017.10.18 06:00. 0 hozzászólás· 34 megnyitás
Promó Péntek - 42. hét
Promó Péntek

Hanna meg sem tudott szólalni. Egyszerre annyi mindent tudott volna mondani. Annyi mindent el akart mesélni. És inkább csak ült ott, csendben. Még fel sem dolgozta igazán, hogy van apja. Úgy nőtt fel, hogy nem ismerte őt, és most hirtelen „visszakapta”, és nem tudott mondani semmit. Kellemetlenül érezte magát, amiért nem tudott válaszolni, amiért nem ismerte fel őt. Szívesen mondta volna, hogy ő is tudta, hogy már akkor érezte, de nem így volt. És csak ült a kanapén, hamis mosollyal, és várta, hogy a kínos pillanat tovaszálljon.”

 

***

Kép 2

Thea, 2017.10.13 21:18. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 180
· Legújabb tag: gaedit