Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x12 - El kell mondjam


1x02 - A buli
Hírfolyam
Pályázat

 Pályázat! 
 Pályázat! 
 Pályázat! 

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
Csavarkulcs

Ma előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett oldalbütykölés van terítéken, ezért senki se ijedjen meg, ha repkedő plumbobokat, rózsaszín debil pónikat, vagy színváltós chatet lát.

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
SuperMatt akcióban

Fantasztikus hír a Sims rajongók számára: SuperMatt éjt nappallá téve dolgoztott, hogy végre elérhetővé tegye a Tipp Tárat, és az összes Sims 2, 3, Medieval, Krónikák és MySims tippet olvasni tudjátok! Hipp-hipp hurrá érte Matt-nek - no és egy kényelmes ágy, hogy végre kipihenje fáradalmait. Mától szabad a böngészés mindenkinek.:)

Dátum: 2017 Jun 17 Írta: Thea

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Igen, Patrick Sophie...
· Izgalmasnak ígérkezi...
· Láttam és olvastam i...
· Na kipróbáltam a seg...
· Nagyon tetszik!;)
· Szia! Nagyon örülök,...
· Szia! Eddig nagyon j...
· Hát igen, Hannánk il...
· Szóval Patrick Sophi...
· Természetesen - de n...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Mozimaraton - filmes...
· Vélemények
· Kedvenc zenék/videók
· Barkochba
· Végtelen történet
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [84]
· Szólánc [35]
· Az, aki utánam ír... [26]
· Végtelen történet [13]
· Összetett szavak [13]
Slide
slide
Üdvözlet

Üdvözlünk a Sims Addicts oldalon!

Folyamatosan dolgozunk a tartalmak feltöltésén, és az oldal kinézetén. Előfordulhat, hogy összekeverednek a friss és átmentett tartalmak a főoldalon, Facebook oldalunkon azonban nyomon követhetik újdonságainkat! Az üzenőfal és a fórum használatához regisztráció szükséges, a posztok alatti kommentelés azonban minden látogató előtt nyitott.

Vendég Vasárnap - Könyvajánló juhaszgagától
Vendég Vasárnap

Annak ellenére, hogy könyvmolynak tartom magam, igazság szerint nem olvasok annyit, amennyit kellene. Régebben jobban faltam a könyveket, manapság jó, ha egy hónap alatt két könyvet elolvasok. Ennek elsősorban az időhiány az okozója, az érettségi időszak, valamint a rengeteg, céltalan gépezéssel töltött órák >< Ettől függetlenül nem fogyott ki a könyves ajánlóim tárháza, most is hoztam pár könyvet, amik szerintem említésre méltóak :)

Akit érdekel, a Tovább… mögött olvashatja is a cikket.

juhaszgaga


Matt, 2017.06.25 08:06. 1 hozzászólás· 39 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 parenthood - Kettő az egyben
Játéktipp

A Parenthood kiegészítővel minden eddiginél összetettebb fejlődési rendszer érkezett a Sims 4-be, ennek megfelelően igyekszünk minél hamarabb a végére érni a kiegészítőhöz tartozó tippeknek. Ma egyből két szösszenetet is hoztam, az egyik az iskolai projecteket mutatja be, amely új típusú tevékenység a játékban, a másik pedig a fiatalokat érintő korszakokat ismerteti, amelyek átmeneti jellemvonásként bonyolítják a simcsaládok életét. Kellemes olvasgatást!


 

Sims 4 Parenthood - Iskolai projectek tipp

Sims 4 Parenthood - Korszakok (Phases) tipp

 

Thea, 2017.06.24 07:00. 0 hozzászólás· 114 megnyitás
Promó Péntek - 26. hét
Promó Péntek

The Last One Standing - Az utolsó 1x13:

 

- Van fogalmad róla, miket kenhet ránk? Hogy mekkora bajba keverhet? Az is elég szörnyű volt, amit látott a bokorból, mikor ott voltam a közelében, és ha még hanganyaga is van hozzá… - dörrent rá barátnőjére.


 

* * *


- Mit kell tennem ahhoz, hogy megszeress? – kérdezte a fiú, miközben kezdte elveszteni a türelmét. – Legyek olyan, mint ő? Hát tessék: rosszfiú vagyok! – kiáltotta, szinte teljesen elvesztve a fejét.

 

* * *

- Osszuk meg, amink van. Az eltűnések rendszerszerűek. Találd ki a közös pontot! – mondta el hangosan a levélben leírtakat Jessica. – Az első – olvasta az utolsó, különálló sort.

 

 

Hanna 1x03:

 

„A parkba rohant. Nem akart visszamenni a kollégiumba, és magyarázkodni barátnőinek. Magányra vágyott. Az eső teljesen eláztatta a ruháit. Leült a vizes fűbe, az alá a fa alá, ahol tegnap emlékeibe merült.


Nem érdekelték már a színes levelek, a fák, az idő, egy dolog érdekelte: újra elvesztette azt a fiút, akit mindennél jobban szeretett.”

Matt, 2017.06.23 17:03. 0 hozzászólás· 45 megnyitás
Figyelem, pályázat!
Pályázatok

Folytatva a Sims Tales-en megszokott hagyományokat, a Sims Addicts oldalon is megrendezésre kerül a 2017-es Simnovellaíró Pályázat, amelyen reméljük ismét színvonalas alkotásokat olvashatunk  régi és új íróinktól! Emelve a tétet azonban ezzel párhuzamosan további két felhívást is intézünk hozzátok, amelyek kísérleti jelleggel indulnak az oldalon, ám ha sikert aratnak, a jövőben is találkozhattok hasonlóval. Na de lássuk is, miről van szó:

 

 

Simnovellaíró Pályázat 2017


Pályázatot hirdetünk azok számára, akik szeretnek írni, és szívesen összemérnék tudásukat a többi versenyzővel. A feladat egy tetszőleges témájú novella alkotása, amely bármelyik Sims játékkal illusztrálható, és minimum 10, maximum 50 képet tartalmaz. A novellának ennél több feltételnek nem kell megfelelnie.


A pályázat ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik művet készítetted.


A beérkezést követően a novellákat független zsűri értékeli szövegesen a következő szempontok alapján: ötlet, fogalmazás, illusztrálás, hangulat. Az első három helyezett sorrendje nyilvános, a többi induló között azonban nem hirdetünk pontos sorrendet. Ezzel párhuzamosan a novellák közönségszavazáson is részt vesznek, és az első helyezést elért alkotás írója a közönség különdíjával gazdagodik.

 

Várjuk szeretettel műveiteket, jó alkotást kívánunk!

 

 

Karakterkészítő felhívás 2017

 

Felhívást intézük azokhoz az írókhoz és játékosokhoz, akik szívéhez közel áll a karakteralkotás, és szívesen kerekítenek történetet elkészített simjeik köré. A feladat, hogy készíts egy simet, és írd meg a jellemrajzát a megadott szempontok alapján. A cél a legeredetibb karakter elkészítése, nem pedig a legszebbé! A felhívás részletei a következők:

  • A sim bármilyen szériával készülhet, és egyedi tartalmak és sliderek is használhatók hozzá.
  • A felhívásra csak a simről készült 3-5 db kell beküldened, ezt azonban nem módosíthatod képszerkesztővel. A képeket ne CAS-ban, hanem a játékban készítsd.
  • A simhez mellékelt karakterlapnak a következő adatokat kell tartalmaznia: sim neve, életkora, családi állapota, hivatása, legjellemzőbb tulajdonságai, céljai, félelmei, háttértörténet. A karakterlap maximum 2 oldal terjedelű lehet.
  • Egy személy maximum 5 karakterrel nevezhet.
  • A karakter, amelyet beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött sim. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a karaktert kizárjuk a versenyből.

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik karaktereket készítetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.


Fontos! A nevezéssel elfogadod, hogy az álatalad írt karakterlapot feltöltjük az oldalra, és az írók ihletet meríthetnek a leírtakból készülő történetekeikhez. Amennyiben az elkészített simet is megosztanád a közösséggel, csatolhatod a levélhez, a felhívás lezárása után feltöltjük a Letöltések menüpontba.

 

 

Díszletépítő felhívás 2017


Felhívást intézünk építeni szerető tagjainkhoz, akik szívesen megosztanák munkájukat a közösséggel. A feladat, hogy építs egy közösségi helyszínt, amely szerinted hasznos lehet a történetet illusztrálók számára. Ez a helyszín lehet iskola, vonatpályaudvar, utcarészlet, középkori kastély, vagy bármi, ami megihlet téged. A felhívás részletei a következők:

  • Bármely Sims szériát választhatsz, és használhatsz egyedi tartalmakat, kódokat az építéshez.
  • Egy személy maximum 5 épülettel nevezhet.
  • A helyszín, amit beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött telek. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a beküldött díszletet töröljük a versenyből.
  • A nevezéshez a helyszínről készült képeket ÉS magát a helyszínt is csatolnod kell. Amennyiben egyedi tartalmakat is használtál, a készítők nevét is kérjük csatold egy dokumentumban (a felhasznált tárgyakat nem kell külön megnevezned).

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik helyszínt építetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.

 

FONTOS! A nevezéssel elfogadod, hogy az általad készített helyszínt feltöltjük az oldal Letöltés menüpontjába, és az oldal látogatói szabadon felhasználhatják játékukban vagy történetükben.

 

 

Beküldési határidő mindhárom felhívás esetében:  

 

2017.08.21. hétfő

 

 

Alkotásaitokat a simsaddictshun@gmail.com címre várjuk. Kreativitásban gazdag, kellemes munkát kívánunk mindenkinek!

 

Sims Addicts, 2017.06.23 09:16. 0 hozzászólás· 55 megnyitás
Hibaelhárítás - TS3 - Lefagyott óra és TS4 - Lefagyott sim
Hibaelhárítás

Eddig két hibaelhárítás tipp került fel a Sims 3-hoz, de sajnos számos hiba előfordul a Sims 4-ben is - ne csüggedjetek, ehhez is készülnek a tippek. Ma egy Sims 4 és Sims 3 tippet hoztam, amelyek hasonló probléma megoldását segítik. A Játékzónában már nyomon tudjátok követni a legfrissebb Hibaelhárítás tippeket.

 

 

Sims 3 - Az óra bizonyos időre megáll
Sims 4 - Idő lefagyása / visszaállása

 

Matt, 2017.06.23 07:00. 0 hozzászólás· 124 megnyitás
Tale Csütörtök - The Last One Standing - Az utolsó - 12. rész

 

El kell mondanom valamit. Nem lesz könnyű, de már nem bírom magamban tartani. Egyszerűen csak... El kell mondjam, hogy ki az igazi gyilkos. Hogy terhes vagyok. Hogy nem azért küldtelek el otthonról, mert már nem szeretnélek. Hogy bár rengeteg holttestet láttam már, most rettegek. Hogy pénzt kértem kölcsön egy uzsorástól, és ezzel kirántottam magam alól a talajt. Hogy tudom, kinek lehet köze az eltűnésekhez... Rengeteg titok halmozódott fel a The Last One Standing - Az utolsó táborában. De vajon melyik vallomás tör utat magának a felszínre ezúttal?

Matt, 2017.06.22 08:46. 0 hozzászólás· 36 megnyitás
Szemezgető Szerda - Víg özvegy kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Ma egy saját kihívással jelentkezünk, amely Carmilla elméjéből pattant ki, így biztosan újdonság lesz mindenki számára. A Víg Özvegy kihívás minden szériával játszható, és különösen ajánlott azok számára, akik előszeretettel koncentrálnak a Sims romantikus lehetőségeire, és boronálják össze karakterüket minél több lovaggal/hölggyel. A tovább mögött máris olvashatjátok a részleteket!


Thea, 2017.06.21 12:18. 4 hozzászólás· 304 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 2. rész

 

Múlt héten már megismerkedhettetek Lara első története, a "Hanna" főbb szereplőivel, ma pedig tovább bonyolódik a címszereplő élete, miután barátnőivel beleveti magát az éjszakába. Kattintsatok a folytatásra, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen eseményeket tartogat Hanna számára a buli, vagy kezdjétek a történetet az elejéről, ha elmulasztottátok volna!

 

 

1x02 - A buli
1x01 - A Nagy Utazás

Thea, 2017.06.21 08:07. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Kémkedő Kedd - Készülőben - "Testőrös tale" friss infók (Pötyi)
Kémkedő Kedd

Ismerősen cseng a készülő tale címe? Bizonyára igen, mivel fél éve készítettünk róla interjút Pötyivel, amelyet itt megtekinthettek, ha még nem olvastátok. A tovább mögött spoilermentesen bepillanthattok a hamarosan megjelenő történet részeleteibe.


Matt, 2017.06.20 09:51. 3 hozzászólás· 83 megnyitás
Kémkedő Kedd - Készülőben - "Testőrös tale" (Pötyi)
Kémkedő Kedd

Alig pár napja olvashattátok a Sims Tales Magazinban megjelent Pötyi interjút, máris újabb híreket kaphattok készülő alkotásáról. Az író már bemutatkozott közöttünk A Remény Varázsa - Tündérmese a valóságban című történetével, most azonban úgy tűnik, szakít a családi dráma műfajjal, és akciódúsabb területekre kalandozik. Új története címét egyelőre misztikus köd burkolja, így "Testőrös tale" fantázianéven  hivatkozunk rá az interjúban, amelyet tovább mögé máris olvashattok!


Matt, 2017.06.20 09:49. 2 hozzászólás· 65 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Részletekért kattints a képre!

Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 80
· Legújabb tag: Temra
Szavazás
Hogyan találtál rá az oldalra?

Követtem a Sims Tales-t
Követtem a Sims Tales-t
80% [28 Szavazat]

Google kereső hozott ide
Google kereső hozott ide
3% [1 Szavazat]

Facebookon találtam rá
Facebookon találtam rá
3% [1 Szavazat]

Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
9% [3 Szavazat]

Hírlevél hozott vissza
Hírlevél hozott vissza
6% [2 Szavazat]

Más módon
Más módon
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 35
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2017.06.04

Archívum