Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Újabb kiegészítés az...
· A WhickedWhims a kö...
· 14/15! :) Bár a kike...
· Nekem gyenge a videó...
· 14 pont a 15-ből. A ...
· Tudom, LightAqua. An...
· 4 gb ram kell neki. ...
· Nos, én több szempon...
· [b]zsuszi:[/b] Nem, ...
· Én is jobban örültem...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Csevegjünk!
· Sorozat-topic
· Szinonima-kereső
· Szólánc
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [174]
· Szólánc [75]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Hozzászólások
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
Csevegjünk!
Sims Addicts
Csevegő. ;)
 
http://simsaddicts.hu
Miyu
Sziasztok! Már a MySims megszűnése óta figyeltem félszemmel a Sims Tales oldalt - engem főleg a SIms 4gyel kapcsoaltos hírek, tippek és esetleg modok érdekeltek - így borzasztóan örülök hogy az oldal ebben az irányban is elindult, így azon melegében regisztráltam is. Kedves Adminok...MINDENT BELE!
 
Thea
Köszönjük szépen, Miyu:D Mi pedig borzasztóan örülünk, hogy ilyen pozitív számodra a változás, és reméljük, sok hasznosságot tudunk majd mutatni neked (és a többi Sims 4 rajongónak) az oldalon.:) Mindent beleadunk!;)
 
Gregoretta Samsa
Nem tudom, honnan jutott eszembe. Anno, a My Sims Fórum tagjainak volt egy közös Facebook-csoportja, ahol kötetlenül lehetett beszélgetni a Simsről, a simses családokról, képeket kirakni, stb. A Sims Talesnek/Sims Addictsnak is van ilyen csoportja, esetleg lenne rá igény? Mert akkor én szívesen belépnék, vagy csinálnék egyet.
 
https://www.facebook.com/gregorversei/
Thea
Az az igazság, hogy mi a jelenlegi SA csoportot is így képzeltük, hogy oda nem csak mi posztgolgatunk, hanem a látogatók is nyugodtan megbeszélhetik Simses dolgaikat, kérdezhetnek, közösségi életet élhetnek.. Szóval nem tudom, mit rontottunk el, amiért ez nem így működik, de ha van tanácsod, hogyan érhetnénk el mindezt, nagyon kíváncsi lennék rá.:)
 
Gregoretta Samsa
Pont ezt kérdeztem, hogy van-e ilyen csoport :) :D
 
https://www.facebook.com/gregorversei/
Thea
Igen, az a Facebook oldalunk van, amit te is ismersz, és oda igazából a látogatók is posztolhatnak képeket, kérdéseket, bármit a többieknek.:) De majd megpróbáljuk jobban bevezetni a köztudatba, hogy az a ti felületetek is.:)
 
Gregoretta Samsa
Ja, hogy arra gondoltál! Így már értem :) Azt hittem, lemaradtam valamiről :D
 
https://www.facebook.com/gregorversei/
Thea
Jajj dehogy:D Legfeljebb arról, hogy az ott látogatói felület is.:D De nem tudom, mivel vezethetnénk rá a tagokat, hogy ott is nyugodtan éljenek közösségi életet.:| Mindenesetre legalább a szavazgatós játékokra és mémekre érkezik visszajelzés, szóval azért füleltek.:D
 
zsuszi
NA kíváncsi leszek Régi mysims-es tagok vissza/be szivárognak-e ide :)
Bár már alig emlékszem nevekre őszintén szólva *shame on me*
Anno volt egy fórum ami úgy nézett ki tovább viszi mysims-es "szellemet" és vele a tagokat de végül szép lassan és fájdalmasan elhalt. Pedig olyan sok szép hosszú hsz-em volt .. :(
Egyébként fórum remélem fel lendül utálom a fácsebúk-ot személy szerint Fórum számomra sokkal átláthatóbb és következetesebb és sokkal jobban illetve részletesebben kifejtik a véleményüket az emberek mint egy Fészbúk hsz-nél.. lehet csak öreg vagyok..régi szép idők .. ja meg ezek a mai fiatalok! X)
 
Gregoretta Samsa
Én anno Klicsko néven voltam fenn My Simsen, az utolsó években változtattam meg Anna Orsolyára (a keresztmamám nevéből és a bérmanevemből), amit "vittem magammal" a Sims Tales-re is. Végül, itt már a legújabb, és nagyjából végleges nevemmel regisztráltam, Greg (vagy Gregoretta) Samsaként. A név Kafka: Az átváltozás c. novellájából származik.

Nem tudom, így mennyire emlékszel rám. Eléggé fiatal és éretlen voltam a My Sims korában. xD De azóta már benőtt a fejem lágya. :D
 
https://www.facebook.com/gregorversei/
zsuszi
Valami rémlik de annyira régen volt sztem rám se emlékeznek sokan.
Én nekem mindig vmi Zsu-s nevem van ..ez van egoista vagyok és szeretem a nevem :D
De egyébként de gyorsan telik az idő ..szörnyű :|
mysims-es ténykedésem érettségim környékén volt frissen elköltözve szülői fészekből aki má nagyon felnőttnek érezte ám magát , mostmegmá egy elkényelmesedett felnőtt nő vagyok aki minden erejével azon küzd h méég egy kicsit maradjon gyerek XD
 
Matt
Anno néhány régi My Sims tagok visszatértek, de aztán eltűntek. Érthető, hogy egy idő után meguntak a Sims-et vagy valami más ok lehet. Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után te is visszatérsz az életünkbe. :D
Mostanában haldoklik a fórum, és manapság már nem divat használni. Mai napig gondolkodunk, hogy mivel lehet megoldani a problémát, de azt hiszem, van egy lehetséges megoldás. Ezt hónapokkal később kipróbálunk. :D Ahogy látom, hogy a fiatalok többsége jobban szereti a facebook csoportot, és ez érthető. Igazából nem a hellyel van a gond, hanem sok látogató szeret csendes megfigyelőként olvasgatni a cikkeket, és ezzel nincs probléma. :)
Én vissza se olvasom a My Sims fórumot, mennyi értelmetlen szövegeket láttam. :D Zsuzsi, megnyugtatlak azzal, hogy a lelkünk örökre gyerek lehet. 90 évesen kiugorhatunk ejtőernyőzni. :D
 
zsuszi
Szerintem aki anno szerette a sims-et ugyanúgy játszik vele alkalmanként én főleg stresszesebb időszakba veszem elő csak úgy szöszölni mert jól esik .
De idősebb korodba kevésbé keresel törzs helyeket ahova tartozhatsz hacsak nincs sok időd család, munka mellet esetleg annak hiányában.
Én is feltűnök oszt eltűnök gyakorlatilag jojózok.
De tény ami tény a fórumos dolog kihalófélbe van, facebook és disqus kb mindnet lefed ahol tárgyalni szoktak..ja meg youtube azaz google . Twitter meg inkább külföldön magyarok annyira nincsenek rá kattanva.
Én sokkal jobban szeretem a fórumokat sokkal át tekinthetőbb és rendezettebb..meg hát amikor "fiatal" voltam fórumokon lógtam naphosszat meg msn messengeren.. :D
gyorsan változnak a dolgok.
Viszont egy sims-es rajongói oldal már eleve nehezen indul a dolognak.
Egyrészt már nem magyarul jönnek a játékok így aki nem tud angolul előző játékokkal van el vagy már nem érdekli annyira.. aki meg tud inkább külföldi oldalakon matat infókért stb , simsvip ,reddit stb.
Aztán ugye ott van az hogy mysims megszűnése után nem volt igazán olyan oldal ahol újra össze verődhetett volna az a közösség vagy ha volt is nem mindenki ugyanarra indult el. Annak az oldalnak a megszűnése a magyar sims közösségre hatalmas csapás volt mert gyakorlatilag ami ott felépült az egyedül álló volt sims-es magyar körökbe.
ÉS mivel az oldalt senki nem vette át így egy véres kivégzés zajlott le.
Aztán jó pár évvel később aki anno ott volt nagy valószínűséggel már családos de ha más nem dolgozik ami már kizárja az ilyen kis internetes mikro közösségekhez való szoros kapcsolódás igényét.
Ezeken felül még azt felhoznám hogy ugyan jó a sims 4 mert szeretem de sokkal kisebb hype vonat van a sims 4 egy-egy dlc és stuff pack előtt mint a sims 3 nál.
Sims 3nál valahogy jobban csinálták a be-fel vezetését egy egy új tartalomnál.
Most csak úgy oda vetik elénk és csak úgy van semmi plusz vagy extra nincs amire ne számítanánk például régebbi simseknél mindig ment a találgatás milyen új természetfeletti lényt kapunk most meg semmi azt is külön pack-be kapod... nyilván ez amiatt is van hogy már 4x-re húzzák le ugyanazokat a bőröket de szerintem az is hogy véleményem szerint sokkal szegényesebbek tartalmat illetően a sims4 kiegjei/staff/pack. VISZONT a sims 4 védelmére szóljon az alapja sokkal jobb!!! Azt el kell ismerjem hogy az alapot illetően jó munkát végeztek csak nagyon ritkán és kevés tartalmat kapunk ami már gond... ezért is van az hogy kevesebb az egészséges hype a játék körül így nem is nagyon verődnek össze emberek kisebb fan közösségekbe oldalakon.
 
Matt
Megesik, hogy unalmában előveszi a játékot, és nosztalgiázik vele. Hát igen, valamilyen átokféle lehet a felnőtté válás, és egy csomó időt elveszi. Előbb-utóbb úgyis tengernyi időnk lesz a nyugdíjban, és elővehetjük a Sims sorozatot, bár ki tudja, hogy kompatibilisek lesznek a hologramos gépekkel. :D
Az az igazság, hogy a világon nagyon kevesen beszélik magyarul, és majdnem 20 millióan beszélnek ilyen nyelven. Annál kisebb csoportba tartoznak a sims rajongók, és arról nem beszélve, hogy annyi közösségi média van a neten, hogy meg se tudunk számolni, és emiatt szétaprózódik a közösség. Mindenkinek más szokása van, és mindenki másra esküszik. Külföldön, főleg aki angol (most jöjjön az ősrégi vicc: 3 nyelven beszélek, tudok angolul, amerikaiul és ausztrálul :D ) az anyanyelve, akkor könnyű több helyen kommunikálni, vagy 100 millió játékos lehet. Ha valaki perfektül angolul, és részt vesz a közösségben, akkor biztosan élvezni fogja, mert soha nem fog kihalni. Én megelégszem a mostani közösséggel. :)
Anno mennyit lógtam én is az MSN messengeren, amíg Skype meg nem ölt. :D Az tény, hogy a fórumon sokkal áttekinthetőbben néz ki, mint máshol.
Igen, sok magyar sims rajongó veszít a nyelv, legalábbis a kezdetben nehezen fogadták el a Sims 4-et, de most elég jól áll a magyarítás, és talán meghozza a kedvüket. :) Az tény, hogy minden külföldi áradozik róla, és mennyien várja az infókat, játékcsomagokat. Ne is beszéljük az árakról, és hihetetlenül drágábbak, mint a Sims 3 kiegészítői. Mikor kézbe kaptam a Sims 3-at, órákig el tudtam tölteni vele, nagyon imádtam a lehetőségeket, aztán nagyon élveztem a Világ Körült, mert ott is izgalmas felfedezések voltak lehetőségekkel együtt. Sims 4-nél nyelvtől függetlenül nem igazán éreztem a simsvonalat, de az is lehet, hogy szerencsétlen egérpad miatt untam meg, mert elromlott az egerem, és nem bírtam várni. :D Szóval alapjátékra nézve ez volt a különbség a kettő között. Annyit vették ki belőle, hogy majdnem játszhatatlanná vált, és aztán kiderült, hogy a frissítésben nemcsak javításokat tartalmaz, hanem különböző tárgyakat, frizurákat kapnak, főleg a szellemeket, medencét meg tipegőket. Szóval megérte drágán venni az alapjátékot, mert később kerülnek bele a dolgok. Nekem az volt a negatívumom, hogy eléggé szétaprózták a témákat, pl. a Parenthood Game Pack, Toddler Stuff, no meg külön frissítés a tipegőkkel. Azért szerencsére, hogy nem veszett el a Sims 4 értéke. Nekem az tetszett benne, hogy gyorsabb, mint az elődje, és rájöttek, hogy ebből a hibából tanulniuk kellett, mert a Sims 3 lassúsága nagyon sok játékost megkeserítette, és elmehet a kedvük. További pozitív élményeim voltak: tetszik a multitasking, néha túlreagálnak a simek, de realisztikus. Több kihívás került bele, pl. tipegőket felnevelni nem könnyű, ahogy a kamaszokat se. Sok-sok újdonságot tartalmazott, és jövőben is lesznek izgalmas kihívások. :)
 
cseril
Sziasztok,

Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan jutok hozzá egy kiegészítőhöz (Sims 4 cats and dogs), amit az origin oldalán vásároltam?
 
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 180
· Legújabb tag: gaedit